AMD Mantle mi Nvidia DirectX mi

Makaleler
2
Daha fazla  
Evet arkadaşlar konu başlığında da belirttiğim üzere AMD'nin Mantle'ımı, yoksa Nvidia'nın DirectX'imi oyunlarda daha yüksek FPS değerleri sağlıyor. Şimdiden yorumlarınız için herkese teşekkür ederim.

Oyundan oyuna farklılık gösterir. Cevaplamak zor.

Kısacası Mantle gelişme aşamasında. Önünde çok yol var. DirectX 12 ile yüksek performanslar elde edebileceğimiz söyleniyor.

Mantle şu anda Directx'e rakip olamaz. Ama geleceği olan bir yazılım. Mutlaka geliştirilecektir. Ama önünde uzun bir yol var.

Mantle daha iyi diyorlar ama tam net bir bilgim yok.Ama kullanan oyunlar çok az tabi artıyor ama standart olmasına uzun zaman var gibi gözüküyor.Öte yandan DirectX'i AMD'de Nvidia'da kullanıyor tabi Nvidia ile Microsoft beraber geliştirdiği için DirectX 12 Nvidia'da daha iyi çalışır gibi düşüncem var ama yanlış olabilir.Bilgili arkadaşlar beni de aydınlatırsa sevinirim.

Mantle şu anda DX11'e rakip hatta daha performanslı ancak şu an gelişme esnasında çıkacak olan DX12 ile yarışamaz.

Mantle destekli oyunlar bir elin parmaklarını geçmiyor şu anda.

Mantle destekli oyunlar bir elin parmaklarını geçmiyor şu anda.
Konu hangisi daha iyi FPS verir diye açılmış, Mantle destekli oyun sayısı diye değil, Battlefield 4 var yetmez mi? Gayet güzel optimizeli, harika multiplayer mapları olan, sürekli güncelleme gelen bir oyun.

Dikkatsizlik mi desem, görmedim mi desem, okumadım mı desem bilemedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…