AMD Masaüstü Kaydedici Açıkken FPS düşmesi

Fraunnn

Picopat
Daha fazla  
Merhaba, RX580'li bir sistem kullanıyorum ancak oyun anlarımı kaydetmek için masaüstü kaydediciyi ve görüntü tekrarını açınca oyunlarda arada bir FPS düşmesi yiyorum, kapalıyken hiçbir sıkıntı yok. Acaba sorun neden kaynaklı, nasıl çözebilirim? Denediğim çözümler ise başka sürümler denemek ve görüntü tekrarının kayıt FPS'sini düşürmeyi denedim ancak bir sonuç elde edemedim. Yardımlar için şimdiden teşekkür ederim.

Sistem özellikleri:
  • Ryzen 5 1600 AF işlemci
  • ASUS RX 580 4 GB Ekran Kartı
  • Apacer Panther 240 GB SSD
  • A320M-F Anakart
  • 600W+80 Plus Güç kaynağı

Merhaba , bende de RX 560 var bende görüntü tekrarını açınca fps kaybı yaşıyorum normal bir şey olarak biliyorum.

8 GB RAM.

Güncel dahil tüm sürümlerde denedim.

Ben hiçbir FPS kaybı yaşamıyorum ancak oyunum 140 FPS'ten anlık olarak 50'ye düşüyor ve bu da donma yaratıyor.

Bana RAM'dan kaynaklı gibi geldi. Mümkünse MSI Afterburner ile kullanım değerlerine bakın.

Bana RAM'dan kaynaklı gibi geldi. Mümkünse MSI Afterburner ile kullanım değerlerine bakın.
Sanmıyorum. 8 GB Rami olan ve benimle aynı sistemi kullanan arkadaşım böyle bir sorun yaşamıyor.
Vsync açmayı dener misiniz?
Deneyeceğim ancak vsync açmak oyunumu 60 FPS'ye sabitliyor ve arada 59'a düşünce kötü bir his oluşturuyor

Sanmıyorum. 8 GB RAM'i olan ve benimle aynı sistemi kullanan arkadaşım böyle bir sorun yaşamıyor.

Deneyeceğim ancak V-Sync açmak oyunumu 60 FPS'ye sabitliyor ve arada 59'a düşünce kötü bir his oluşturuyor

Hocam 1 FPS'den rahatsız olmazsınız o kadar bence.

Hocam 1 FPS'den rahatsız olmazsınız o kadar bence.
Hocam 200 fps alabilen bir sistemde 60 fps almak üstüne arada 59-58 civarına düşmesi oyunun akıcılığını bozuyor, ayrıca vsync açıkken de aynı sorunu yaşıyorum.
++++ Yardım bekliyorum hocam ++++

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…