AMD mi Intel mi?

Eshler

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Evet arkadaşlar yılların sorusunu benim de sormam gerekiyor. Burada benim için önemli olan şey performans olmasından çok amacım oyun bilgisayarı toplamaya çalışmak. MSI 6800 modelini aldım. Beyaz bir kasa yapmak istiyorum ama ekran kartını Türkiye'de beyaz satan bulamadım bu yüzden de siyah almak zorunda kaldım, bunun üzerine de PSU'yu aciliyetten değiştirmem gerekiyordu kullandığım PSU yetersizdi parasal anlamda sıkıştığım için onu da siyah almam gerekti. Kasayı, sıvı soğutmayı, anakartı, RAM'leri ve fanları beyaz almak istiyorum ama şöyle bir durum var. AMD tarafına baktığımda uyumlu chipsete sahip beyaz anakart yok. Intel uyumlu hepsi de sizce beyaz kasa uğruna Intel alınır mı? Yoksa AMD üzerinden devam mı etmeliyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Beyaz olup olmaması önemli değil. Hangisi daha iyiyse onu al.

Aga şu soruyu sormayın artık yeter be. Cevabı düz mantık üzerinden veremezsin modelden modele değişir ve sırf görüntü için bir şey alma. Senin almayı düşündüğün Intel ve AMD işlemci ne ona göre cevabı verebiliriz ancak.

Son düzenleme:
Amd tarafında ryzen 7 5800x intel tarafında i5 11600kf.

Görselliğe göre sistem alacaksanız model sormanızın bir anlamı olmuyor.

Performans > görüntü, benim fikrim bu yönde.

AMD alırsanız hangi işlemci ve anakartı alacaksınız? Intel alırsanız hangi işlemci ve anakartı alacaksınız?
Amd tarafında ryzen 7 5800x intel tarafında i5 11600kf.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…