Amd mi İntel mi ?

mustafa53

Hectopat
Merhaba arkadaşlar herkese hayırlı pazarlar. Birçok kullanıcı gibi bende bilgisayar toplama peşindeyim (3 aydır)
Baktım ben istediğim parçalar için gerekeli para çıkışmıyor. Elimdekiyle bir yerden başlamaya karar verdim

Asus VX238H 1ms 23'' Wide Screen Ultra Slim Full HD Led Monitör

AeroCool Xpredator X3 Devil Red 750W 80+ Mid Tower Bilgisayar Kasası

Bu 2 parçayı aldım kenarda duruyorlar. Aslında ekran kartını almayı planlıyordum fakat vatanda indirim oluca stok bitiyor malesef Ekran kartı önerilerinizi bekliyorum Amd'den kısıp sappire 7970 O.C. (945 tl ) modelini almayı düşünüyorum
(Gönlüm Asus'da )

Arkadaşlar akılımda Amd sistem vardı f/p ürünü olduğu için fakat Amd sistemlerin artık bittiğini söylüyolar. Sizlerin önerisi nelerdir neticede büyük paralar (benim için) 2 sene sonra Intel'e dönmek zorunda kalmıyalım.

İntelin 87 serisi anakartları üsütne bir sıstem kurmayı ne kadar tavsıye edersiniz Amd ile arsındaki fark deve ile pire mi
bu konuya değinen arkadaslar anakart ve işlemci önerirseler yeterli olucaktır gerisini tamamlayabilirim. Bu konu altında bana 2000 TL'yi aşmıyıcak şekilde monıtör, kasa ve PSU hariç bir sistem toplayalım gerçekten 3 aydır artık bunalttı en iyisi olsun 1 kere olsun prensibim.

Yorumlayan bütün arkadaşlara şimdiden teşekkürler imla hatası yapmayım diye cok uğraştım ama olmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…