AMD mi, Nvidia mı Daha Önde?

Bencede RX serisi Nvidia'nın serilerinin çoğundan çok daha iyi. Aynı zamanda iki tarafında hayranı değilim fakat AMD bana niye ise daha hoş geliyor. Ama tabii Nvidia'nın baskınlığı da kendini hissetiriyor. Satın alacağım zaman bu düşüncelerin bir önemi kalmaz ama ben şahsen AMD'yi çok yönlülüğünden dolayı seviyorum. Ayrıca Intel ve Nvidia'nın birlikte sağladığını AMD sadece AMD olarak benzer performans sağlıyor. Fakat AMD'nin Vega serisi bence de hayal kırıklığıydı. Cryptomining'e gelince AMD'nin farkı açık ara ortaya çıkıyor bence.

Vega 56 ile GTX 1070, Vega 64 ile GTX 1080 arasında AMD performanslı dedim neresi yanlış?

Tartışmasiz Nvidia. İkisinin de son noktası sunlar: AMD; RX Vega 64, Nvidia: Titan XP. Titan XP çok daha iyi bir yerde.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hangi açıdan ?
Çıkış zamanları , GPU güçleri ve yüksek fiyatları bakımından karşılaştırılıyor.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Dostum ne AMD ne de NVIDIA, olay tamamen o zaman elindeki para ile alabileceğin en performanslı bileşeni kimin ürettiğidir. Gün gelir AMD öne geçer, gün gelir NVIDIA yani marka takıntısı veya funboy olması mantıksız. Ekran kartıda alacak olsanız işlemcide alacak olsanız dikkat edilmesi gereken şu; "Ben bu parçayı hangi işte kullanacağım?" Sorusu ve akabinde "Ne kadar bütçe ayırabileceğim?" sorusudur. Bu soruların cevabı olduğu zaman daha sağlıklı bir tavsiye ve daha iyi bir performans yakalanabilir.

Güzel açıklama.

Vega 56 ile GTX 1070, Vega 64 ile GTX 1080 arasında AMD performanslı dedim neresi yanlış?

Neresinin yanlış olduğunu zaten yazmışım. Rakibinden 1.5 sene sonra daha pahalı ve daha fazla güç tüketerek kafa kafaya kapışan kartlar yaptılar bunun adı başarısızlıktır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…