AMD mi yoksa Intel mi?

Amd yapdıda bizmi göremedik? İntel-den iyisini yapıb ortalığı kızıştırmasını öyle bekliyorum ki bilemezsiniz. Amd yapsında onuda övelim.

AMD kaç yıldır APU haricinde işlemci serisi çıkarmıyor. İntel ise i7-5960X'i çıkardı. AMD bomba gibi gelecek. 1 yada 2 yıl sonra AMD yine Intel'i geçecektir. Zamanında AMD 64-bit mimarisini çıkardığında Intel gerek yok diyordu. Neyse ki aynısını AMD yapmadı. DDR4'e gerek yok DDR3 yeterli demedi

AMD düşük bütçelerde tercih edilir. F/P ürünleri vardır.
Yüksek bütçelerde ise Intel tercih edilir.

İntel çok pahalımı? Kendime 1000tl-ye i3 4130-lu güzel (ekrankart-sız) sistem toplamışım, sorunsuz ve upgrade-e açık. Ne yapmalıyım? 32nm eski mimariye-mi para vermeliydim?
2016-ya ve ne kadara yeterse yetsin, sonra takviye yaparım.
En azından FX6300-den performanslı işlemcim var.

Son düzenleme:
@Zaur İntel fanboyu değilsin ama onun gibi davranıyorsun.Amd'yi kötülemekte üstünüze yok.

İntel sonsuza dek en iyisi olmiyacaktır.Amd 1-2 yıl içerisinde yeni seriler çıkarıcaktır.

Bunu neye göre söylediniz çok merak ettim ? Apu sistem bütçesi olmayanlar için önerilir ve Amd Apu sistemlerde gayet iyi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…