AMD Mobility Radeon HD 5000 series driver

Osuu72

Picopat
Daha fazla  
Merhaba AMD bir ekran kartına sahibim ama bir türlü kullanılmıyor DxDiag'dan baktıgım zaman VRAM 0 olarak gözüküyor ve bir türlü driverını bulamıyorum sistemim Windows 10 64 Bit bir bilgisayara sahibim ekran kartım için uygun driver bulamıyorum ne yapmalıyım oyun falanda oynayamıyorum.

Dosya Ekleri

• Screenshot_1.png
    Screenshot_1.png
    7,6 KB · Görüntüleme: 534
Yeni format mı attınız? Eğer yeni format attıysanız güncelleştirmeleri yapın ve isteğe bağlı güncelleştirmeleri de yapın. Eğer yeni format atmadıysanız lütfen bilgisayarınızın marka modelini paylaşın.

Bu AMD kartınız değil. Aygıt yöneticisi üzerinden görüntü bağdaştırıcılarına gelip sarı ünlemli AMD kartınızı bulun ve sağ tıklayıp özelliklere basın, sonra ayrıntılar kısmından donanım kimliğine basıp donanım kimliğini buraya atın.

Bu AMD kartınız değil. Aygıt yöneticisi üzerinden görüntü bağdaştırıcılarına gelip sarı ünlemli AMD kartınızı bulun ve sağ tıklayıp özelliklere basın, sonra ayrıntılar kısmından donanım kimliğine basıp donanım kimliğini buraya atın.
böyle gösteriyor

Dosya Ekleri

• Screenshot_2.png
    Screenshot_2.png
    2,4 KB · Görüntüleme: 471
Hocam zaten sürücüsü kuruluymuş, sizin dxdiag üzerinden baktığınız kart Intel olan. 0 MB VRAM yazması da büyük ihtimalle dahili olmasından dolayıdır.

Yeni format mı attınız? Eğer yeni format attıysanız güncelleştirmeleri yapın ve isteğe bağlı güncelleştirmeleri de yapın. Eğer yeni format atmadıysanız lütfen bilgisayarınızın marka modelini paylaşın.
windows 8.1 dim sonra pc yi bi gün açtığımda pc açılmıyordu otomatik onarıma bile girmiyordu bende format usb ile windows 10 yükledim
Hocam zaten sürücüsü kuruluymuş, sizin dxdiag üzerinden baktığınız kart Intel olan. 0 MB VRAM yazması da büyük ihtimalle dahili olmasından dolayıdır.
Hocam oyun falan oynuyamıyorum hiç bir türlü

Dosya Ekleri

• Screenshot_3.png
    Screenshot_3.png
    8,9 KB · Görüntüleme: 398
Hocam aygıt bilgilerinde yüklenmemiş yazıyor, halbuki yüklenmemiş olsa sarı ünlem olması lazımdı. O zaman üstteki mesajda dediklerimi yapın ve donanım kimliklerini buraya atın.

Hocam aygıt bilgilerinde yüklenmemiş yazıyor, halbuki yüklenmemiş olsa sarı ünlem olması lazımdı. O zaman üstteki mesajda dediklerimi yapın ve donanım kimliklerini buraya atın.
bumu hocam

Hocam Microsoft temel görüntü bağdaştırıcısının donanım kimliğini Google'da arattım ve önüme üst kısımda dediğim Intel (r) HD Graphics driver çıktı bu driverı virüs kapmadan sorunsuz bir şekilde indirmem mevcut mudur?

Dosya Ekleri

• Screenshot_4.png
    Screenshot_4.png
    9,9 KB · Görüntüleme: 352

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı