P Poseidon_ROG Ziyaretçi 21 Mayıs 2014 #1 Evet arkadaşlar. AMD nin Geforce Experience'e rakip programı var mı?
Murat Koç Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 28 Mart 2014 Mesajlar 2.003 Makaleler 69 Yer Istanbul, Turkey Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci Profil Kapağı 1523789582 21 Mayıs 2014 #2 Bende merak ediyorum ama.
D Dark Knighht Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 14 Ağustos 2013 Mesajlar 2.331 Makaleler 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mayıs 2014 #3 Video kayıt için Raptr adlı bir programı var ama hiç görmedim.
P Poseidon_ROG Ziyaretçi 21 Mayıs 2014 #4 Silinen üye dedi: Video kayıt için Raptr adlı bir programı var ama hiç görmedim. Genişletmek için tıkla... Driver falan güncellemek için.
Silinen üye dedi: Video kayıt için Raptr adlı bir programı var ama hiç görmedim. Genişletmek için tıkla... Driver falan güncellemek için.
D Dark Knighht Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 14 Ağustos 2013 Mesajlar 2.331 Makaleler 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mayıs 2014 #5 Silinen üye dedi: Driver falan güncellemek için. Genişletmek için tıkla... Yok malesef, Amd zaten driver konusunda çok sıkıntılı bir marka ekran kartlarında.
Silinen üye dedi: Driver falan güncellemek için. Genişletmek için tıkla... Yok malesef, Amd zaten driver konusunda çok sıkıntılı bir marka ekran kartlarında.
P Poseidon_ROG Ziyaretçi 21 Mayıs 2014 #6 Silinen üye dedi: Yok malesef, Amd zaten driver konusunda çok sıkıntılı bir marka ekran kartlarında. Genişletmek için tıkla... Ben de bi hayli aradim, bulamadım sandım.
Silinen üye dedi: Yok malesef, Amd zaten driver konusunda çok sıkıntılı bir marka ekran kartlarında. Genişletmek için tıkla... Ben de bi hayli aradim, bulamadım sandım.
D Dark Knighht Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 14 Ağustos 2013 Mesajlar 2.331 Makaleler 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mayıs 2014 #7 Buldum, buyrun Download AMD Gaming Evolved App Powered by Raptr - Raptr
D Dark Knighht Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 14 Ağustos 2013 Mesajlar 2.331 Makaleler 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mayıs 2014 #9 Silinen üye dedi: Bunu arıyordum işte. Experience de baya bi benziyor Genişletmek için tıkla... Experience daha önce ama çakmasını yapmışlar
Silinen üye dedi: Bunu arıyordum işte. Experience de baya bi benziyor Genişletmek için tıkla... Experience daha önce ama çakmasını yapmışlar
S SnavS Hectopat Katılım 20 Kasım 2013 Mesajlar 388 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mayıs 2014 #10 Amd'nin en güncel driverini bilgisayara kurduğun esnada Amd Gaming Evolved zaten sisteme kuruluyor.