AMD NVIDIA'yı geçebilir mi?

lusie

Hectopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Merhaba. Sizce AMD ileride kendini geliştirip onu büyük bir payla fark atan NVIDIA'nın önüne geçebilecek mi? Hem teknoloji olsun hem kullanım olsun geçebilir mi? Bence geçebilir 6000 serisinde hatalar çok azaldı.

Merhaba. Sizce AMD ileride kendini geliştirip onu büyük bir payla fark atan NVIDIA'nın önüne geçebilecek mi? Hem teknoloji olsun hem kullanım olsun geçebilir mi? Bence geçebilir 6000 serisinde hatalar çok azaldı.

Hatalar azaldı fakat sürücü stabilitesi olarak hala NVIDIA derim. AMD ileride(bazı sorunları düzeltirse)geçebilir sonuçta F/P.

Geçmesin AMD'yi hiç sevmiyorum bence geçemezde zaten.

Kullanıcılar olarak rekabet bize yarar baba malı gibi fanboyluk yapmaya gerek yok fakat uzun süre hem amd hem nvıdıa kullanan biri olarak 2019 den beri amd kullanmıyorum düzelirse işimize gelir ama ekran kartı konusun da nvıdıa çok daha problemsiz geçebileceğini sanmıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…