insaninsan Hectopat Katılım 20 Ocak 2020 Mesajlar 97 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Aralık 2020 #1 Arkadaşlar RX 5600XT kullanıyorum Valorant'ta çok Epic hareketler yapıyorum fakat bunları ekran kaydedici de olmak yerine önceki 1 dk yı kayıt almak istiyorum bu özellik NVIDIA'da mevcut fakat AMD'de var mı bilmiyorum.
Arkadaşlar RX 5600XT kullanıyorum Valorant'ta çok Epic hareketler yapıyorum fakat bunları ekran kaydedici de olmak yerine önceki 1 dk yı kayıt almak istiyorum bu özellik NVIDIA'da mevcut fakat AMD'de var mı bilmiyorum.
Vegas Gigapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 9 Eylül 2015 Mesajlar 4.316 Makaleler 1 Çözümler 44 9 Aralık 2020 #2 Ayarlar -> Genel -> Görüntü Tekrarı olabilir. Artı 0 Eksi
KS KS insaninsan Hectopat Katılım 20 Ocak 2020 Mesajlar 97 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Aralık 2020 #3 Vegas dedi: Ayarlar -> genel -> görüntü tekrarı olabilir. Genişletmek için tıkla... Hocam olabilir derken yöntem bu mu denediniz mi bilgisayarı ona göre açıp deneyeceğim de vaktim çok yok. Artı 0 Eksi
Vegas dedi: Ayarlar -> genel -> görüntü tekrarı olabilir. Genişletmek için tıkla... Hocam olabilir derken yöntem bu mu denediniz mi bilgisayarı ona göre açıp deneyeceğim de vaktim çok yok.
Vegas Gigapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 9 Eylül 2015 Mesajlar 4.316 Makaleler 1 Çözümler 44 9 Aralık 2020 #4 insaninsan dedi: Hocam olabilir derken yöntem bu mu denediniz mi bilgisayarı ona göre açıp deneyeceğim de vaktim çok yok. Genişletmek için tıkla... Denemedim ama isteğinize benzer duruyor, vaktiniz olunca denersiniz. Artı 0 Eksi
insaninsan dedi: Hocam olabilir derken yöntem bu mu denediniz mi bilgisayarı ona göre açıp deneyeceğim de vaktim çok yok. Genişletmek için tıkla... Denemedim ama isteğinize benzer duruyor, vaktiniz olunca denersiniz.
KS KS insaninsan Hectopat Katılım 20 Ocak 2020 Mesajlar 97 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Aralık 2020 #5 Vegas dedi: Denemedim ama isteğinize benzer duruyor, vaktiniz olunca denersiniz. Eki Görüntüle 771141 Genişletmek için tıkla... Vegas dedi: Denemedim ama isteğinize benzer duruyor, vaktiniz olunca denersiniz. Eki Görüntüle 771141tamam hocam teşekkürler deneyeceğim Genişletmek için tıkla... Artı 0 Eksi
Vegas dedi: Denemedim ama isteğinize benzer duruyor, vaktiniz olunca denersiniz. Eki Görüntüle 771141 Genişletmek için tıkla... Vegas dedi: Denemedim ama isteğinize benzer duruyor, vaktiniz olunca denersiniz. Eki Görüntüle 771141tamam hocam teşekkürler deneyeceğim Genişletmek için tıkla...
KeyN_N Megapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mayıs 2018 Mesajlar 7.892 Çözümler 24 Yer Antalya 9 Aralık 2020 #6 insaninsan dedi: Hocam olabilir derken yöntem bu mu denediniz mi bilgisayarı ona göre açıp deneyeceğim de vaktim çok yok. Genişletmek için tıkla... Evet o ayar. Açınca en son ne kadar süreyi kaydetmesini istiyorsanız ayarlayabilirsiniz. Artı 0 Eksi
insaninsan dedi: Hocam olabilir derken yöntem bu mu denediniz mi bilgisayarı ona göre açıp deneyeceğim de vaktim çok yok. Genişletmek için tıkla... Evet o ayar. Açınca en son ne kadar süreyi kaydetmesini istiyorsanız ayarlayabilirsiniz.
KS KS insaninsan Hectopat Katılım 20 Ocak 2020 Mesajlar 97 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Aralık 2020 #7 KeyN_N dedi: Evet o ayar. Açınca en son ne kadar süreyi kaydetmesini istiyorsanız ayarlayabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Tuş ataması nereden yapacağım peki. Artı 0 Eksi
KeyN_N dedi: Evet o ayar. Açınca en son ne kadar süreyi kaydetmesini istiyorsanız ayarlayabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Tuş ataması nereden yapacağım peki.
KeyN_N Megapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mayıs 2018 Mesajlar 7.892 Çözümler 24 Yer Antalya 9 Aralık 2020 #8 insaninsan dedi: Tuş ataması nereden yapacağım peki. Genişletmek için tıkla... Ayarlar\Kısayol Tuşları Artı 0 Eksi
insaninsan dedi: Tuş ataması nereden yapacağım peki. Genişletmek için tıkla... Ayarlar\Kısayol Tuşları