480164 Hectopat Katılım 30 Temmuz 2021 Mesajlar 2.060 Çözümler 26 28 Haziran 2022 #1 Önerilir derken WHQL mi oluyor? Ve atla deyince ne yapar? Son düzenleyen: Moderatör: 28 Haziran 2022
Ipares Hectopat Katılım 1 Eylül 2020 Mesajlar 1.454 Makaleler 7 Çözümler 6 Yer Izmir 28 Haziran 2022 #2 Önerilen sürücüler WHQL imzalı sürücülerdir. İsteğe Bağlı yazısı bulunan sürücüler ise WHQL imzalı olmayan sürücülerdir.
Önerilen sürücüler WHQL imzalı sürücülerdir. İsteğe Bağlı yazısı bulunan sürücüler ise WHQL imzalı olmayan sürücülerdir.
Shinyapo LXXIV Decipat Katılım 4 Temmuz 2021 Mesajlar 2.222 Çözümler 4 28 Haziran 2022 #3 WHQL Windows onaylı test edilmiş sürücülerdir. Diğerleri ise çoğunlukla Beta'dır ve testten geçerse WHQL imzası alır.
WHQL Windows onaylı test edilmiş sürücülerdir. Diğerleri ise çoğunlukla Beta'dır ve testten geçerse WHQL imzası alır.
480164 Hectopat Katılım 30 Temmuz 2021 Mesajlar 2.060 Çözümler 26 28 Haziran 2022 #4 Yani şimdiki yükleyeceği şey WHQL? Ipares dedi: Önerilen sürücüler WHQL imzalı sürücülerdir. İsteğe Bağlı yazısı bulunan sürücüler ise WHQL imzalı olmayan sürücülerdir. Genişletmek için tıkla... Shinyapo LXXIV dedi: WHQL Windows onaylı test edilmiş sürücülerdir. Diğerleri ise çoğunlukla Beta'dır ve testten geçerse WHQL imzası alır. Genişletmek için tıkla... Kurarken ekranda AMD PSP driverları gibi bir şey diyordu ben onları atladım. Kurmalı mıydım? Son düzenleme: 28 Haziran 2022
Yani şimdiki yükleyeceği şey WHQL? Ipares dedi: Önerilen sürücüler WHQL imzalı sürücülerdir. İsteğe Bağlı yazısı bulunan sürücüler ise WHQL imzalı olmayan sürücülerdir. Genişletmek için tıkla... Shinyapo LXXIV dedi: WHQL Windows onaylı test edilmiş sürücülerdir. Diğerleri ise çoğunlukla Beta'dır ve testten geçerse WHQL imzası alır. Genişletmek için tıkla... Kurarken ekranda AMD PSP driverları gibi bir şey diyordu ben onları atladım. Kurmalı mıydım?
Shinyapo LXXIV Decipat Katılım 4 Temmuz 2021 Mesajlar 2.222 Çözümler 4 29 Haziran 2022 #5 480164 dedi: Yani şimdiki yükleyeceği şey WHQL? Kurarken ekranda AMD PSP driverları gibi bir şey diyordu ben onları atladım. Kurmalı mıydım? Genişletmek için tıkla... Hangi kartı güncelliyorsunuz? Ekran görüntüsü alabilir miyiz dediğiniz sürücülerin.
480164 dedi: Yani şimdiki yükleyeceği şey WHQL? Kurarken ekranda AMD PSP driverları gibi bir şey diyordu ben onları atladım. Kurmalı mıydım? Genişletmek için tıkla... Hangi kartı güncelliyorsunuz? Ekran görüntüsü alabilir miyiz dediğiniz sürücülerin.