falcone25 Hectopat Katılım 5 Ağustos 2019 Mesajlar 46 Yer Eskişehir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 30 Aralık 2020 #1 Nasıl açtım çözemedim ancak BIOS’ta bir şekilde açtım ancak bir türlü kapatamadım. Anakartım MSI, CPU AMD. Nasıl kapatabilirim?
Nasıl açtım çözemedim ancak BIOS’ta bir şekilde açtım ancak bir türlü kapatamadım. Anakartım MSI, CPU AMD. Nasıl kapatabilirim?
Nowitzer Gigapat Forumun Hafızası Katılım 23 Kasım 2015 Mesajlar 8.293 Makaleler 42 Çözümler 29 Daha fazla Sistem Özellikleri MSI B450 TOMAHAWK MAX, RX 6600 PULSE, R5 3600, 860 EVO 500 GB & 970 EVO 500 GB, KIOXIA EXCERIA G2 1 TB, G.Skill Ripjaws V 8X4 32GB 3600MHZ, MSI Mag Forge 100R, High Power Element Smart 750W, Samsung CJG54 27'' QHD 144Hz Cinsiyet Erkek 30 Aralık 2020 #2 BIOS pilini çıkartıp, 1 dakika bekleyip takın. BIOS sıfırlanacaktır. Artı 0 Eksi Çözüm
Axii Megapat Zamanın Tanığı Katılım 14 Haziran 2016 Mesajlar 2.136 Makaleler 8 Çözümler 12 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Freelancer Filmmaker 30 Aralık 2020 #3 falcone25 dedi: Nasıl açtım çözemedim ancak BIOS’ta bir şekilde açtım ancak bir türlü kapatamadım. Anakartım MSI, CPU AMD. Nasıl kapatabilirim? Genişletmek için tıkla... Bilgisayarını açabiliyor musun? BIOS pilini çıkarıp takmayı dene açamıyorsan. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Anakart modelini söylersen içeriden nasıl sıfırlanır o konuda yardımcı olabiliriz. Artı 1 Eksi
falcone25 dedi: Nasıl açtım çözemedim ancak BIOS’ta bir şekilde açtım ancak bir türlü kapatamadım. Anakartım MSI, CPU AMD. Nasıl kapatabilirim? Genişletmek için tıkla... Bilgisayarını açabiliyor musun? BIOS pilini çıkarıp takmayı dene açamıyorsan. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Anakart modelini söylersen içeriden nasıl sıfırlanır o konuda yardımcı olabiliriz.
KS KS falcone25 Hectopat Katılım 5 Ağustos 2019 Mesajlar 46 Yer Eskişehir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 30 Aralık 2020 #4 Axii dedi: Bilgisayarını açabiliyor musun? BIOS pilini çıkarıp takmayı dene açamıyorsan. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Anakart modelini söylersen içeriden nasıl sıfırlanır o konuda yardımcı olabiliriz. Genişletmek için tıkla... B550 Tomahawk. BIOS sıfırlayınca SSD’nin içindekilere bir şey olmaz değil mi ? Artı 0 Eksi
Axii dedi: Bilgisayarını açabiliyor musun? BIOS pilini çıkarıp takmayı dene açamıyorsan. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Anakart modelini söylersen içeriden nasıl sıfırlanır o konuda yardımcı olabiliriz. Genişletmek için tıkla... B550 Tomahawk. BIOS sıfırlayınca SSD’nin içindekilere bir şey olmaz değil mi ?
Axii Megapat Zamanın Tanığı Katılım 14 Haziran 2016 Mesajlar 2.136 Makaleler 8 Çözümler 12 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Freelancer Filmmaker 30 Aralık 2020 #5 falcone25 dedi: B550 Tomahawk. BIOS sıfırlayınca SSD’nin içindekilere bir şey olmaz değil mi ? Genişletmek için tıkla... Merak etmeyin olmaz. Artı 0 Eksi
falcone25 dedi: B550 Tomahawk. BIOS sıfırlayınca SSD’nin içindekilere bir şey olmaz değil mi ? Genişletmek için tıkla... Merak etmeyin olmaz.
Kelebek_1034 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Ağustos 2020 Mesajlar 2.158 Makaleler 1 Çözümler 26 30 Aralık 2020 #6 BIOS pilini çıkartmak dışında direkt BIOS ayarlarınızı da "default"a döndürebilirsiniz, menüde olması lazım. Artı 0 Eksi
BIOS pilini çıkartmak dışında direkt BIOS ayarlarınızı da "default"a döndürebilirsiniz, menüde olması lazım.
Azulaa Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Eylül 2020 Mesajlar 4.319 Makaleler 3 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Aralık 2020 #7 Nowitzer dedi: BIOS pilini çıkartıp, 1 dakika bekleyip takın. BIOS sıfırlanacaktır. Genişletmek için tıkla... Gerek yok. Default ayarlara çekse yeter. Artı 0 Eksi
Nowitzer dedi: BIOS pilini çıkartıp, 1 dakika bekleyip takın. BIOS sıfırlanacaktır. Genişletmek için tıkla... Gerek yok. Default ayarlara çekse yeter.
Y Yasinalayhan Hectopat Katılım 30 Kasım 2020 Mesajlar 71 Çözümler 1 Yer istanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Aralık 2020 #8 BIOS ayarlarında ayarları sıfırlama var onu dene. Artı 0 Eksi
Nowitzer Gigapat Forumun Hafızası Katılım 23 Kasım 2015 Mesajlar 8.293 Makaleler 42 Çözümler 29 Daha fazla Sistem Özellikleri MSI B450 TOMAHAWK MAX, RX 6600 PULSE, R5 3600, 860 EVO 500 GB & 970 EVO 500 GB, KIOXIA EXCERIA G2 1 TB, G.Skill Ripjaws V 8X4 32GB 3600MHZ, MSI Mag Forge 100R, High Power Element Smart 750W, Samsung CJG54 27'' QHD 144Hz Cinsiyet Erkek 30 Aralık 2020 #9 Azulaa dedi: Gerek yok. Default ayarlara çekse yeter. Genişletmek için tıkla... BIOS'tan belki yapamamıştır diye söylemiştim. Çok zor bir işlem değil zaten pili söküp takmak. Artı 0 Eksi
Azulaa dedi: Gerek yok. Default ayarlara çekse yeter. Genişletmek için tıkla... BIOS'tan belki yapamamıştır diye söylemiştim. Çok zor bir işlem değil zaten pili söküp takmak.
Azulaa Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Eylül 2020 Mesajlar 4.319 Makaleler 3 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Aralık 2020 #10 Nowitzer dedi: BIOS'tan belki yapamamıştır diye söylemiştim. Çok zor bir işlem değil zaten pili söküp takmak. Genişletmek için tıkla... Dediğim pili sökmekten daha kolay. Default ayarlara alınsın mı? Evet diyorsun o kadar. Pili sök bekle tekrar tak uzun iş. Artı 0 Eksi
Nowitzer dedi: BIOS'tan belki yapamamıştır diye söylemiştim. Çok zor bir işlem değil zaten pili söküp takmak. Genişletmek için tıkla... Dediğim pili sökmekten daha kolay. Default ayarlara alınsın mı? Evet diyorsun o kadar. Pili sök bekle tekrar tak uzun iş.