AMD OverDrive Kapatma

Egemen kurt

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar dün R9 380 4G ekran kartımın ayarlarını kurcalarken overdrive'ı açtım ve şuan ekran kartım ısınıyor. Overdrive'ı kapatmak istiyorum. Kapatmam için herhangi bir ikon görmüyorum nereden kapatabilirim? Yardımcı olursanız sevinirim.

Sıfırla diyerek çözebilirsiniz umarım.

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    38,4 KB · Görüntüleme: 205
Sıfırla diyerek çözebilirsiniz umarım.
Sıfırladım ama olmadı

Şuan inceledim biraz ayarları mı ve sıcaklığı etkilememesi gerekli. Sanırım sistemimin arka planında çalışan dosyalardan etkileniyor. Fan hızı otomatikte %4 de çalıştırıyordu max %15 'e çıktığını gözlemledim fan hızını %25-%30 gibi bir değere veya daha yüksek değerlere getirsem sorun olur mu ?

Sıfırladım ama mlsf olmadı

Şuan inceledim biraz ayarları mı ve yüksek değil etkilemesi gerekli ısıyı. Sanırım sistemimin arka planında çalışan dosyalardan etkileniyor. Fan hızı otomatikte %4 de çalıştırıyordu max %15 'e çıktığını gözlemledim fan hızını %25-%30 gibi bir değere getirsem sorun olur mu ?
Ekran kartı sürücüsünü kaldırıp yeniden kurabilirsiniz. Kesin çözüm olarak :)

Ekran kartı sürücüsünü kaldırıp yeniden kurabilirsiniz. Kesin çözüm olarak :)
Deneyeceğim sürü demişken ekran kartı sürücümün 16.12.2 olduğunu gördüm 17.1.1 sürülü güncelleme gelmiş onu güncelleyeceğim ondan kaynaklanabilir olmazsa kaldırıp baştan kuracağım teşekürler.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı