killyoner Centipat Katılım 9 Haziran 2024 Mesajlar 55 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Temmuz 2024 #1 RAM DDR5 32GB SSD veya HDD modeli 1TB SSD Ekran kartı RTX 4060 8GB 120W İşlemci R7 7850HS AMD OverDrive kurduktan sonra mavi ekran aldım. Aşağıdaki forumda aynı sorunu yaşamış biri güvenli moda girip uygulamayı silerek sorunu çözdüğünü söylüyor. Fakat ben güvenli moda nasıl girileceğini bilmiyorum. AMD OverDrive Mavi Ekran Sorunu
AMD OverDrive kurduktan sonra mavi ekran aldım. Aşağıdaki forumda aynı sorunu yaşamış biri güvenli moda girip uygulamayı silerek sorunu çözdüğünü söylüyor. Fakat ben güvenli moda nasıl girileceğini bilmiyorum. AMD OverDrive Mavi Ekran Sorunu
Çözüm GFYT 29 Temmuz 2024 killyoner dedi: Denetim Masası'ndan uygulamayı kaldırmaya çalıştığımda "Windows installer hizmeti'ne erişilemedi" diyor. Ne yapmam gerek? Genişletmek için tıkla... AMD OverDrive'ın olduğu klasörü kes ve masaüstüne taşı. Sonrasında sistemini yeniden başlat ve sil.
killyoner dedi: Denetim Masası'ndan uygulamayı kaldırmaya çalıştığımda "Windows installer hizmeti'ne erişilemedi" diyor. Ne yapmam gerek? Genişletmek için tıkla... AMD OverDrive'ın olduğu klasörü kes ve masaüstüne taşı. Sonrasında sistemini yeniden başlat ve sil.
GFYT Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Kıdemli Üye 1000'e Doğru Sosyal Bekçisi Katılım 21 Nisan 2020 Mesajlar 16.989 Makaleler 1 Çözümler 562 29 Temmuz 2024 #2 Cihaz modeli nedir? Artı 0 Eksi
KS KS killyoner Centipat Katılım 9 Haziran 2024 Mesajlar 55 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Temmuz 2024 #3 GFYT dedi: Cihaz modeli nedir? Genişletmek için tıkla... HP Victus 16. Artı 0 Eksi
GFYT Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Kıdemli Üye 1000'e Doğru Sosyal Bekçisi Katılım 21 Nisan 2020 Mesajlar 16.989 Makaleler 1 Çözümler 562 29 Temmuz 2024 #4 @killyoner Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Videoya göre işlem yapıp güvenli moda girelim. Sonrasında uygulamayı kaldırıp güvenli moddan çıkalım. Artı 0 Eksi
@killyoner Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Videoya göre işlem yapıp güvenli moda girelim. Sonrasında uygulamayı kaldırıp güvenli moddan çıkalım.
KS KS killyoner Centipat Katılım 9 Haziran 2024 Mesajlar 55 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Temmuz 2024 #5 Uygulamayı Denetim Masası'ndan kaldırmak yeterli olur mu? Artı 0 Eksi
GFYT Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Kıdemli Üye 1000'e Doğru Sosyal Bekçisi Katılım 21 Nisan 2020 Mesajlar 16.989 Makaleler 1 Çözümler 562 29 Temmuz 2024 #6 @killyoner Evet. Artı 0 Eksi
KS KS killyoner Centipat Katılım 9 Haziran 2024 Mesajlar 55 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Temmuz 2024 #7 Denetim Masası'ndan uygulamayı kaldırmaya çalıştığımda "Windows installer hizmeti'ne erişilemedi" diyor. Ne yapmam gerek? Artı 0 Eksi
Denetim Masası'ndan uygulamayı kaldırmaya çalıştığımda "Windows installer hizmeti'ne erişilemedi" diyor. Ne yapmam gerek?
GFYT Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Kıdemli Üye 1000'e Doğru Sosyal Bekçisi Katılım 21 Nisan 2020 Mesajlar 16.989 Makaleler 1 Çözümler 562 29 Temmuz 2024 #8 killyoner dedi: Denetim Masası'ndan uygulamayı kaldırmaya çalıştığımda "Windows installer hizmeti'ne erişilemedi" diyor. Ne yapmam gerek? Genişletmek için tıkla... AMD OverDrive'ın olduğu klasörü kes ve masaüstüne taşı. Sonrasında sistemini yeniden başlat ve sil. Artı 0 Eksi Çözüm
killyoner dedi: Denetim Masası'ndan uygulamayı kaldırmaya çalıştığımda "Windows installer hizmeti'ne erişilemedi" diyor. Ne yapmam gerek? Genişletmek için tıkla... AMD OverDrive'ın olduğu klasörü kes ve masaüstüne taşı. Sonrasında sistemini yeniden başlat ve sil.
KS KS killyoner Centipat Katılım 9 Haziran 2024 Mesajlar 55 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Temmuz 2024 #9 GFYT dedi: AMD OverDrive'ın olduğu klasörü kes ve masaüstüne taşı. Sonrasında sistemini yeniden başlat ve sil. Genişletmek için tıkla... Güvenli moddan çıkıp sonra silmem gerekiyor, yanlış anlamadım değil mi? Artı 0 Eksi
GFYT dedi: AMD OverDrive'ın olduğu klasörü kes ve masaüstüne taşı. Sonrasında sistemini yeniden başlat ve sil. Genişletmek için tıkla... Güvenli moddan çıkıp sonra silmem gerekiyor, yanlış anlamadım değil mi?