Lyhx Centipat Katılım 12 Ocak 2022 Mesajlar 3 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ocak 2023 #1 AMD OverDrive indirdim overclock yapmak için setup dosyasını yükledim kurdum sonra PC kapandı şimdi açamıyorum. Sürekli mavi ekran veriyor. Güncelleştirme yapıyor ama acilirmiyor. Ne yapacağım? Son düzenleyen: Moderatör: 19 Ocak 2023
AMD OverDrive indirdim overclock yapmak için setup dosyasını yükledim kurdum sonra PC kapandı şimdi açamıyorum. Sürekli mavi ekran veriyor. Güncelleştirme yapıyor ama acilirmiyor. Ne yapacağım?
Çözüm Lyhx 19 Ocak 2023 Enes3078 dedi: O halde BIOS ayarlarınızı varsayılana almayı deneyin olmazsa temiz kurulum yöntemine ilerleyin. Genişletmek için tıkla... Onu denedim o da olmadı. Guvenli modda başlatıp uygulamayı sildim ve yeniden başlattım sorun çözüldü.
Enes3078 dedi: O halde BIOS ayarlarınızı varsayılana almayı deneyin olmazsa temiz kurulum yöntemine ilerleyin. Genişletmek için tıkla... Onu denedim o da olmadı. Guvenli modda başlatıp uygulamayı sildim ve yeniden başlattım sorun çözüldü.
Enes3078 Exapat Sosyal Tayfı 1000'e Doğru Katılım 28 Nisan 2020 Mesajlar 16.011 Makaleler 17 Çözümler 671 Yer Malatya Daha fazla Sistem Özellikleri i5-12400F, RTX 3070 Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Mühendisliği öğrencisi 19 Ocak 2023 #2 Sistem geri yükleme noktası oluşmuştur illaki, ona dönün. Sonucu bekliyor olacağım. Artı 0 Eksi
KS KS Lyhx Centipat Katılım 12 Ocak 2022 Mesajlar 3 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ocak 2023 #3 Enes3078 dedi: Sistem geri yükleme noktası oluşmuştur illaki, ona dönün. Sonucu bekliyor olacağım. Genişletmek için tıkla... Bilgisayarınızın sistem sürücüsünde oluşturulmuş hiçbir yükleme noktası yok diyor. Artı 0 Eksi
Enes3078 dedi: Sistem geri yükleme noktası oluşmuştur illaki, ona dönün. Sonucu bekliyor olacağım. Genişletmek için tıkla... Bilgisayarınızın sistem sürücüsünde oluşturulmuş hiçbir yükleme noktası yok diyor.
Enes3078 Exapat Sosyal Tayfı 1000'e Doğru Katılım 28 Nisan 2020 Mesajlar 16.011 Makaleler 17 Çözümler 671 Yer Malatya Daha fazla Sistem Özellikleri i5-12400F, RTX 3070 Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Mühendisliği öğrencisi 19 Ocak 2023 #4 Lyhx dedi: Bilgisayarınızın sistem sürücüsünde oluşturulmuş hiçbir yükleme noktası yok diyor. Genişletmek için tıkla... O halde BIOS ayarlarınızı varsayılana almayı deneyin olmazsa temiz kurulum yöntemine ilerleyin. Artı 0 Eksi
Lyhx dedi: Bilgisayarınızın sistem sürücüsünde oluşturulmuş hiçbir yükleme noktası yok diyor. Genişletmek için tıkla... O halde BIOS ayarlarınızı varsayılana almayı deneyin olmazsa temiz kurulum yöntemine ilerleyin.
KS KS Lyhx Centipat Katılım 12 Ocak 2022 Mesajlar 3 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ocak 2023 #5 Enes3078 dedi: O halde BIOS ayarlarınızı varsayılana almayı deneyin olmazsa temiz kurulum yöntemine ilerleyin. Genişletmek için tıkla... Onu denedim o da olmadı. Guvenli modda başlatıp uygulamayı sildim ve yeniden başlattım sorun çözüldü. Artı 0 Eksi Çözüm
Enes3078 dedi: O halde BIOS ayarlarınızı varsayılana almayı deneyin olmazsa temiz kurulum yöntemine ilerleyin. Genişletmek için tıkla... Onu denedim o da olmadı. Guvenli modda başlatıp uygulamayı sildim ve yeniden başlattım sorun çözüldü.
killyoner Centipat Katılım 9 Haziran 2024 Mesajlar 55 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Temmuz 2024 #6 Lyhx dedi: Onu denedim o da olmadı. Guvenli modda başlatıp uygulamayı sildim ve yeniden başlattım sorun Genişletmek için tıkla... Lyhx dedi: Onu denedim o da olmadı. Guvenli modda başlatıp uygulamayı sildim ve yeniden başlattım sorun çözüldü. Genişletmek için tıkla... Mavi ekranda iken güvenli mod nasıl açılıyor? (Aynı hatayı ben de yaşadım ancak güvenli modda başlatmak için ne yapmam gerektiğini bilmiyorum.) Artı 0 Eksi
Lyhx dedi: Onu denedim o da olmadı. Guvenli modda başlatıp uygulamayı sildim ve yeniden başlattım sorun Genişletmek için tıkla... Lyhx dedi: Onu denedim o da olmadı. Guvenli modda başlatıp uygulamayı sildim ve yeniden başlattım sorun çözüldü. Genişletmek için tıkla... Mavi ekranda iken güvenli mod nasıl açılıyor? (Aynı hatayı ben de yaşadım ancak güvenli modda başlatmak için ne yapmam gerektiğini bilmiyorum.)