AMD OverDrive yüzünden bilgisayar açılmadı

KeremPat

Hectopat
Daha fazla  
Selam arkadaşlar. Bugün overclock programı arıştırıyordum çünkü overclock yapmaya karar vermiştim. AMD OverDrive diye bir yazılım buldum, en iyiler arasında 3. sıradaydı. Benim bilgisayarımda ekran kartı AMD olunca daha verimli olur diye düşündüm. Yazılımı indirdikten sonra yeniden başlatmak istedi izin verdim ve bir daha açılmadı bilgisayar. Sakın yüklemeyin, Allah'tan elimde sürekli format flashı tutuyorum. Dikkatli olun.

Son düzenleyen: Moderatör:
Selam arkadaşlar. Bugün overclock programı arıştırıyordum çünkü overclock yapmaya karar vermiştim. AMD OverDrive diye bir yazılım buldum, en iyiler arasında 3. sıradaydı. Benim bilgisayarımda ekran kartı AMD olunca daha verimli olur diye düşündüm. Yazılımı indirdikten sonra yeniden başlatmak istedi izin verdim ve bir daha açılmadı bilgisayar. Sakın yüklemeyin, Allah'tan elimde sürekli format flashı tutuyorum. Dikkatli olun.

Hocam sizin sisteminizde sıkıntı olmuştur yoksa program güvenli.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı