AMD Oyun Kampanyası Kodları Satılabilir mi?

Hepsiburada bana kupon kodunu yolladı ama Amd bir türlü cevap vermiyor beklemekteyim.
An itibariyle AMD kodu tanıdı Hepsiburada üzerinden ekran kartını alan arkaşlar iletişime geçip kendi sitelerindeki kampanya adresini gösterirlerse kodlarını alabilirler.

Son düzenleme:
R5 2600x ve rx590 aldım üçünü de hakediyorum. Tavsiye için teşekkürler dediğiniz gibi bırakmam
Merhaba ben mesaj attım bana Asus'a özel kampanya dediler sonra ben size daha önce mesaj atmıştım diyip SS'leri gönderdim bana var dediniz bu üründe bende bu yüzden aldım dedim kodları demin yolladılar.

Merhaba ben mesaj attım bana Asus'a özel kampanya dediler sonra ben size daha önce mesaj atmıştım diyip SS'leri gönderdim bana var dediniz bu üründe bende bu yüzden aldım dedim kodları demin yolladılar.

The Division 2 'yi koparabildim ben. Hakkım olanı koparabildim yazıyorum o kadar uğraştırdı Hepsiburada çünkü. Böyle bir kampanya yok dendi. SS aldım attım, peki sizi arayacağız dendi. Aradılar kodunuzu yolladık dediler kodu aktif ettim sadece The Division 2 çıktı. Dedim ben üçünü de hakediyorum hayır siz RX590 aldınız dediler, tamam diyorum onu aldım işlemcim 2600x , anakartım da Asus. Yıldım, sustum bir de Resident Evil falan oynamam zaten diye üstüne daha da düşmedim. The Division 2 'yi de oynamam sanırım çok basit bir oyuna benziyor bilmiyorum ama piyasa değerine bakınca :)
Ayrıca bu kodları satmayın veya satın almayın, çünkü AMD Rewards'a girdiğinizde size program indirtiyor denetlemek için ve sistem özelliklerini öğreniyor, yani takılı olması lazım. Ha yeni açılmış bir Uplay hesabına alan kişi aktif eder oyunları, o hesabı satabilir galiba.

@djgozlerifacali Hocam merhaba. Ben de sizin gibi düşündüm oyunları aldım ve satmak istiyorum. Acaba bu keyler global mi? G2A üzerinden satabilir miyim? Siz nasıl sattınız?

Hayır satamazsın. AMD Rewards üzerinden etkinleştirme gerekiyor. Bu sebeple ya AMD Rewards bilgilerini karşı tarafa verip onun etkinleştirme yapmasını isteyeceksin ya da sen uzaktan bağlanıp kendin etkinleştirmeyi yapacaksın. En sağlıklısı karşı tarafın sana uzaktan bağlanması ve sen bilgileri girdikten sonra etkinleştirmeyi kendisinin senin bilgisayarın üzerinden yapması. Bu vesileyle AMD Rewards'a giriş yaptıktan sonra sen bağlandığında oluşabilecek bir bağlantı kesme durumu da olmaz.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı