Bence biraz daha bekle çünkü ocak ayında mı ne yeni bir mimari çıkacakmış ve sadece içerisindeki paralel grafik işlemci ile 40 fps ortalama ile bf4 oynayabilecekmişsin.
Dediğim gibi fx8320 'yi anakarttan otomotik hız aşırtma ile 4.0 veya 4.1 'e yükseltirsen, harkulade bir performans elde edersin. Tüm oyunlarda max ayarlarda oynayacağından şimdiden emin olabilirsin, sistemi satın aldığında resimleri bekliyoruz.
Aynen dediğin gibi kardeşim topladığım sistemin çok iyi olmasını istiyorum ki artık oyunları hiç zorlanır mı diye düşünmeden Full de oynayabilmek istiyorum
Alınca değil resim elimden geldiğince videolu anlatım yapacağım kardeşim ayıp ettin atmam mı
(Videolu anlatım deyince aklıma geldi bide onu sorayım pc'yi kendim toplayacağım ve bu harddisk benim olanı kullanmak istiyorum kurduktan sonra sistem açıldığında uygun olarak çalışır mı yoksa bir formatla garantilemek şart mı ? )
Bence biraz daha bekle çünkü ocak ayında mı ne yeni bir mimari çıkacakmış ve sadece içerisindeki paralel grafik işlemci ile 40 fps ortalama ile bf4 oynayabilecekmişsin.
KArdeşim dediğin gibi yenilikler gelicek ama buyenilikleri beklediğimizde bide Turgut'un dediği gibi fiyatta beklemek gerekecekki artık beklemek istemiyorum
Ben hep usb ile format atarım. Denediysen cd ile format 35,40 dakika sürerken, usb ile format 15, 20 dk sürüyor. Senin iyiliğin için söyledim, ve bu sisteme Win 8.1 kurarsan havalana bilir. Dikkat et