DDR2 2X3 toplamda 6 GB 800 MHZ ramBilgisayarınızın diğer özellikleri belirtirseniz iyi olur.Ama Sapphire Pulse Amd Radeon RX 570 4G 256Bit GDDR5 (DX12)PCI-E Fiyatı bunu tavsiye ederim.Psu da önemli 500W ve üzeri olması gerekir.Sonradan sistemi güncellerseniz mantıklı olur.Bir müddet böyle kullanırsanız sorun olmaz.
300 lira civarı bana uygun şu anda HD 5500 kullanıyorum.Ekran kartı için fiyat belirleseniz daha güzel olur. Yalnız psu sıkıntı olur.FSP FSP500-60AHBC 500W Power Supply Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe bunu öneririm.Eğer Rx 570 alacaksanız.Ekran kartı ve psu için maximum fiyat belirlemeniz gerekir.
Evet online oynuyorum bir LOL bir de PUBG bu işimi görür değil mi?Eğer bütçe konusunda sıkıntı varsa daha sonra güncel sistem toplamayı tavsiye ederim.Online tarzı oyun oynuyorsanız Online Shop Kullanılan orijinal ZOTAC Kartı GTX 750Ti-2GD5 GDDR5 Grafik Kartları nVIDIA GeForce Için GTX750 Ti 2 GB GTX 750 TI 2G 1050ti Hdmi | Aliexpress Mobile bu kartta idare eder.
Ram yönünden droplar olur.Lol iyi ayarlarda oynatabilir.Pubg için low ayarlarda kasma olur ama oynatır.Evet online oynuyorum bir LOL bir de PUBG bu işimi görür değil mi?
Rx570 4gb versiyonunu alın.Bu işlemciye bir ekran kartı tavsiyesi yapar mısınız?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.