Stebph Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Aralık 2018 Mesajlar 2.548 Çözümler 10 2 Nisan 2019 #1 Normalde darboğaz yapmaması gereken donanımlar ama Project Cars’da çok kötü darboğaz yaşıyorum. Sebebi ne olabilir acaba? Son düzenleyen: Moderatör: 2 Nisan 2019
Normalde darboğaz yapmaması gereken donanımlar ama Project Cars’da çok kötü darboğaz yaşıyorum. Sebebi ne olabilir acaba?
KS KS Stebph Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Aralık 2018 Mesajlar 2.548 Çözümler 10 3 Nisan 2019 #11 Shadow Ryzen dedi: AMD'den ağzın yanmış sen diyorsun ki halen AMD alayım Genişletmek için tıkla... İ5 9400f de deneyebilirim dostum sıkıntı yok fanboy değilim xD Artı 0 Eksi
Shadow Ryzen dedi: AMD'den ağzın yanmış sen diyorsun ki halen AMD alayım Genişletmek için tıkla... İ5 9400f de deneyebilirim dostum sıkıntı yok fanboy değilim xD
Shadow Ryzen Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 8 Eylül 2014 Mesajlar 10.192 Makaleler 80 Çözümler 71 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Programcısı Profil Kapağı 1525088093 3 Nisan 2019 #12 Stebph dedi: İ5 9400f de deneyebilirim dostum sıkıntı yok fanboy değilim xD Genişletmek için tıkla... Oyun için Intel'i öneririm ben de fanboy değilim testlere göre konuşuyorum Artı 0 Eksi
Stebph dedi: İ5 9400f de deneyebilirim dostum sıkıntı yok fanboy değilim xD Genişletmek için tıkla... Oyun için Intel'i öneririm ben de fanboy değilim testlere göre konuşuyorum
KS KS Stebph Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Aralık 2018 Mesajlar 2.548 Çözümler 10 3 Nisan 2019 #13 Shadow Ryzen dedi: Oyun için Intel'i öneririm ben de fanboy değilim testlere göre konuşuyorum Genişletmek için tıkla... İntel single core da daha iyi. Fakat devir multi core a doğru dönüyor bende o yüzden daha çok amd tercih etmek istiyorum. Artı 0 Eksi
Shadow Ryzen dedi: Oyun için Intel'i öneririm ben de fanboy değilim testlere göre konuşuyorum Genişletmek için tıkla... İntel single core da daha iyi. Fakat devir multi core a doğru dönüyor bende o yüzden daha çok amd tercih etmek istiyorum.
X xXFrantiCXx Decapat Katılım 2 Mayıs 2021 Mesajlar 67 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mayıs 2021 #14 Stebph dedi: Normalde darboğaz yapmaması gereken donanımlar ama Project Cars’da çok kötü darboğaz yaşıyorum. Sebebi ne olabilir acaba? Genişletmek için tıkla... Stebph dedi: Normalde darboğaz yapmaması gereken donanımlar ama Project Cars’da çok kötü darboğaz yaşıyorum. Sebebi ne olabilir acaba? Genişletmek için tıkla... Stebph dedi: Normalde darboğaz yapmaması gereken donanımlar ama Project Cars’da çok kötü darboğaz yaşıyorum. Sebebi ne olabilir acaba? Genişletmek için tıkla... yüksek ihtimalle pcniz çok ısınıyo. işlemci ve ekran kartının macunlarını kaliteli termal macunlarla değiştirmeni tavsiye ederim. Artı 0 Eksi
Stebph dedi: Normalde darboğaz yapmaması gereken donanımlar ama Project Cars’da çok kötü darboğaz yaşıyorum. Sebebi ne olabilir acaba? Genişletmek için tıkla... Stebph dedi: Normalde darboğaz yapmaması gereken donanımlar ama Project Cars’da çok kötü darboğaz yaşıyorum. Sebebi ne olabilir acaba? Genişletmek için tıkla... Stebph dedi: Normalde darboğaz yapmaması gereken donanımlar ama Project Cars’da çok kötü darboğaz yaşıyorum. Sebebi ne olabilir acaba? Genişletmek için tıkla... yüksek ihtimalle pcniz çok ısınıyo. işlemci ve ekran kartının macunlarını kaliteli termal macunlarla değiştirmeni tavsiye ederim.