T teknikmac Hectopat Katılım 31 Ocak 2016 Mesajlar 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Temmuz 2016 #1 Güç kaynağı hariç her şeyini söktüm. Temizledim ve hepsini geri taktım. Açıldığında 3 uzun 1 kısa bip sesi geldi. Yardım edin, yarın ailem bilgisayarı kullanacak. Her şeyi tam taktığıma eminim. Eğer çözümü tamir ise sizce ne uydurayım? Sistem: Gigabyte GA-890GPA-UD3H v2.0 Anakart ATI HD 4290 Ekran Kartı AMD Phenom II x4 İşlemci 4 GB DDR3 RAM BIOS Sürümü: FF 2 TB Hard Disk 249 GB SSD Bradcom 802.11 Wi-Fi Windows 10 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Son düzenleyen: Moderatör: 27 Temmuz 2016
Güç kaynağı hariç her şeyini söktüm. Temizledim ve hepsini geri taktım. Açıldığında 3 uzun 1 kısa bip sesi geldi. Yardım edin, yarın ailem bilgisayarı kullanacak. Her şeyi tam taktığıma eminim. Eğer çözümü tamir ise sizce ne uydurayım? Sistem: Gigabyte GA-890GPA-UD3H v2.0 Anakart ATI HD 4290 Ekran Kartı AMD Phenom II x4 İşlemci 4 GB DDR3 RAM BIOS Sürümü: FF 2 TB Hard Disk 249 GB SSD Bradcom 802.11 Wi-Fi Windows 10 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et