Anakart Adı Asus M5A78L-M LX
CPU Türü QuadCore AMD Phenom II X4 B60
RAM 6 GB DDR3 KİNGSTON 1333 MHZ (4+2)
PSU QUAKE MODEL:LC B350 ATX ( ne yaptığı belirsiz)
Bu sisteme göre ekran kartı bakıyorum arkadaşlar. Orta düzey ve ileri düzey ekran kartı tavsiyelerinizi bekliyorum. Öğrenci adamız fiyatlarda önemli. Arkadaşlar GTA 5'i oynamak isterim mesela İsteğim fazla olabilir fiyatının en iyisi tercihim
Neden yatırım yapmazsınız. DDR3 ramlar. anakartım mı kötü. psu değiştirmeyi düşünüyorum. birde sistemi yeniden toplattırdın yani bütçe meselesine gireriz bunlara bakarsam.
Neden yatırım yapmazsınız. DDR3 ramlar. anakartım mı kötü. psu değiştirmeyi düşünüyorum. birde sistemi yeniden toplattırdın yani bütçe meselesine gireriz bunlara bakarsam.
Yatırım yapmam çünkü işlemci güncel oyunlar için zar zor yetmekte. Bende öğrenci olduğunuz için GTA 5 açabilecek bir sistem önerisi olarak işlemci ve anakart Upgrade önerisi yaptım. Yalnız bu işlemcideki Ekran Kartı GTA 5 'i Full HD Ultra açmaz. Full HD belki açar ama grafik ayarlarını kapatmak zorundasınız. Çünkü bir masaüstü kartı kadar değil.
İşlemci core unlocker olduğu için ismi değişti. Athlon x3 460 3.2 olması lazım. Bana bu sisteme uygun psu ve ekran kartı önerisinde bulunursanız çok daha memnun olurum.
Psu çok iyide. Bu ekran kartı hakkında forumlarda genellikle ısınma sorunu ve performans şikayetinden yakınanlar olmuş. Ayrıca vga çıkışlı lcdim var. :S