Amd Phenom II X6 1090T 150 TL İyi Midir?

BİM

Hectopat
Herkese Merhaba

Farklı bir şehirde Amd Phenom II X6 1090T 150 TL ilanını gördüm. Phenom X4 955 işlemciye bile min 200 TL istiyorlar. Şuan Amd Athlon II X2 260 kullanıyorum. Bu fiyata çok iyi geldi bana sizce nasıldır? Anakartım max bu işlemciyi destekliyor. Birde Amd Phenom II X4 965 gibi bir işlemci ile arasında çok fark var mıdır hangisi daha iyidir? Farklı şehirde olduğu için güvenli bir şekilde nasıl satın alabilirim? Yardımcı olursanız çok sevinirim. İyi forumlar.

Anakart İşlemci Desteği: M4N68T-M V2 CPU Support | Motherboards | ASUS Global

FPS 60AHBC SERİSİ 500W güç kaynağım var.

Son düzenleme:
İşlemci fiyat olarak iyi ama güven için bende GET alışverişten yanayım.

Burada GET sistemi açıklanmış. Sizin için iyi bir sistem.

İşlemci fiyatına göre iyi. GET ile alın.

Burada GET sistemi açıklanmış. Sizin için iyi bir sistem.

İşlemci fiyatına göre iyi. GET ile alın.
Sahibinden sitesine özel bir şey mi? Okudum gayet güzel bir sistem ama nereden kullanaccağımızı tam olarak anlamadım.

Nereden nasıl kullanabiliriz peki.
Sahibinden sitesine özel bir şey mi? Okudum gayet güzel bir sistem ama nereden kullanaccağımızı tam olarak anlamadım.

Efendim siz satıcıya GET ilan açmasını söyleceksiniz, o GET ilan açacak. Sizde güvenli bir şekilde işlemcinizi alacaksınız.
Sanırım Sahibinden'e özel.

Efendim siz satıcıya GET ilan açmasını söyleceksiniz, o GET ilan açacak. Sizde güvenli bir şekilde işlemcinizi alacaksınız.
Sanırım Sahibinden'e özel.
Teşekkürler anakartımın desteklediği en yüksek işlemci diye anladım ama öyle midir? Phenom X4 965 gibi işlemcilerden iyi midir? Cpu Benchmarks gibi yerlerden baktım ancak bazı yerlerde 965 diyor bazı yerlerde 1090T daha iyi diyor da.

Teşekkürler anakartımın desteklediği en yüksek işlemci diye anladım ama öyle midir? Phenom X4 965 gibi işlemcilerden iyi midir? CPU Benchmarks gibi yerlerden baktım ancak bazı yerlerde 965 diyor bazı yerlerde 1090T daha iyi diyor da.

1090T daha iyi diye biliyorum. Userbenchmark yasak ve yancı bir site, önermiyorum.
Teşekkürler anakartımın desteklediği en yüksek işlemci diye anladım ama öyle midir? Phenom X4 965 gibi işlemcilerden iyi midir? CPU Benchmarks gibi yerlerden baktım ancak bazı yerlerde 965 diyor bazı yerlerde 1090T daha iyi diyor da.

AM3 anakarta takılabilecek en iyi işlemci 1100T'dir.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı