BİM Hectopat Katılım 1 Nisan 2020 Mesajlar 603 Çözümler 2 20 Temmuz 2020 #11 Staj Yapan Donanımcı dedi: O işlemcinin o kadar tükettiğini bilmiyordum. 125W'a kadar dayanıklı bir soğutucu almanız lazım fakat 100TL'ye bulmanız zor. Genişletmek için tıkla... Anladım teşekkür ederim. Staj Yapan Donanımcı dedi: Size soğutucu olarak kesinlikle bunu öneririm; Dark Freezer X90, 92mm 4pin PWM Fanlı, 2x Isı Borusu, Direkt Kontak Intel / AMD Uyumlu İşlemci Soğutucu (DKCCX90) - İşlemci Soğutucu - Overclock - Bilgisayar Bileşenleri | Teknobiyotik Bir de şöyle bir termal macun alın. Elinizdeki çok kaliteli değil. Arctic MX-4 2019 Edition 2g termal macun Fiyatları ve Özellikleri Bunların sıcaklık sorununuzu çözeceğine kesinlikle eminim. Genişletmek için tıkla... Hocam ürünü satın aldım boşta 45-50 derecelerden 35 dereceye düştü. Çok teşekkürler. Son düzenleme: 23 Temmuz 2020
Staj Yapan Donanımcı dedi: O işlemcinin o kadar tükettiğini bilmiyordum. 125W'a kadar dayanıklı bir soğutucu almanız lazım fakat 100TL'ye bulmanız zor. Genişletmek için tıkla... Anladım teşekkür ederim. Staj Yapan Donanımcı dedi: Size soğutucu olarak kesinlikle bunu öneririm; Dark Freezer X90, 92mm 4pin PWM Fanlı, 2x Isı Borusu, Direkt Kontak Intel / AMD Uyumlu İşlemci Soğutucu (DKCCX90) - İşlemci Soğutucu - Overclock - Bilgisayar Bileşenleri | Teknobiyotik Bir de şöyle bir termal macun alın. Elinizdeki çok kaliteli değil. Arctic MX-4 2019 Edition 2g termal macun Fiyatları ve Özellikleri Bunların sıcaklık sorununuzu çözeceğine kesinlikle eminim. Genişletmek için tıkla... Hocam ürünü satın aldım boşta 45-50 derecelerden 35 dereceye düştü. Çok teşekkürler.