ena_isfahan Centipat Katılım 30 Ağustos 2019 Mesajlar 2 30 Ağustos 2019 #1 PC tamirden yeni geldi ancak arka fanı çalışmıyor açtım baktım arkadaki fan kabloları boşta üstelik ön taraftaki fanlar da çalışmıyor. Sadece anakart üzerindeki çalışıyor. Bu konuda nasıl yardımcı olabilirsiniz? Son düzenleyen: Moderatör: 30 Ağustos 2019
PC tamirden yeni geldi ancak arka fanı çalışmıyor açtım baktım arkadaki fan kabloları boşta üstelik ön taraftaki fanlar da çalışmıyor. Sadece anakart üzerindeki çalışıyor. Bu konuda nasıl yardımcı olabilirsiniz?
efedesu Megapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ocak 2017 Mesajlar 6.621 Çözümler 55 Yer 地獄 Daha fazla Cinsiyet Kadın 30 Ağustos 2019 #2 Fanlarin kablolarini bilgisayardaki uygun kablolarla baglamayi deneyin.
ena_isfahan Centipat Katılım 30 Ağustos 2019 Mesajlar 2 30 Ağustos 2019 #3 Ön fanlar için soketi buldum taktım çalışıyor ancak arka fanı nereye takacağımı bilemiyorum maalesef Deneme yanılma yoluyla çözdüm. Teşekkürler Son düzenleme: 30 Ağustos 2019
Ön fanlar için soketi buldum taktım çalışıyor ancak arka fanı nereye takacağımı bilemiyorum maalesef Deneme yanılma yoluyla çözdüm. Teşekkürler