AMD Phenom X3 8400 Sistemi Upgrade Etme

tugberrrk

Hectopat
Daha fazla  
Öncelikle herkese iyi akşamlar, sorunumu anlatmadan önce sistem özelliklerimi yazacağım ;

İşlemci: AMD Phenom X3 8400
Anakart: ASRock N68C-S UCC
Ram: 2 GB DDR2 1800 mhz (markası CPU-Z programında yazmıyordu,kasayı da açmaya üşendim ama bir yararı olucaksa açıp bakabilirim)
Ekran Kartı: Anakartın içindeki ekran kartını kullanıyorum sanırım doğru açıkladım ama harici bir ekran kartım yok NVIDIA GeForce 7025 / NVIDIA nForce 630a 256 mb

Gelelim probleme;

Oyun oynayan ve bilgisayar donanımından anlayan birisi değilim. Bu bilgisayarı yaklaşık 4.5, 5 yıldır kullanıyorum. Bilgisayarda çoğunlukla internette vakit geçirir ve müzik yazılımı olan FL Studio'yu kullanırım oynadığım en yüksek oyun GTA San Andreas siz anlayın artık. Bilgisayarda hatırı sayılır derecede bir müzik arşivim var. Eski bir CS 1.6 oyuncusu olarak son günlerde CS : GO merakım başladı ve Steam hesabı açıp almaya karar verdim lakin oyun aşırı derece de donuyor. Boş mape girmem 2 dk civarı sürüyor donarak hareket ediyor. Sözün özü sizce bu sisteme 300 400 lira civarı bir ek yaparak oyunu oynayabilecek seviyeye gelebilir miyim ? Ya da hiç bu sistemle uğraşmayıp yeni bir bilgisayar mı almalıyım ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı