AMD Phenom X4 955 sisteme 400 TL verilir mi?

Merakediyorum

Hectopat
Daha fazla  
Öncelikle merhabalar. Ben şu anda 11. sınıfa giden bir öğrenciyim ve bu sene dershaneye gitmiyorum. Bildiğiniz üzere artık 11. sınıftan itibaren üniversite sınavı çalışmaları başladığı için bende yoğun bir tempoya girdim. Ancak dershaneye gitmediğim için YouTube'dan ders videoları izliyorum ve bilgisayarım olmadığı için telefonda izlerken sıkıntı çekebiliyorum. Asıl soruma gelecek olursak bir tanıdığımız: AMD Phenom X4 955 + Thermaltake 600W PSU + DDR3 anakart + 2 GB RAM + kasa: Bu sistemi 450 TL'ye bize önerdi ben oyun oynamayı pek seven birisi değilim, sizce bu sistem beni genel kullanımda memnun eder mi? (not: 2 sene kullanacağım) üniversitede laptop alırım zaten.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam 3000TL var ise idare etmelik bir laptop alın bence. Paran yoksa al sistemi, Pale Moon kur, keyfine bak.

Ekran kartı da vardır büyük ihtimalle. Hatta 600W power olduğuna göre içinde en azından güç çeken bir ekran kartı vardır. Yani o fiyata uygun görünüyor hoşunuza gitmezse aldığınız paranın üstüne satılabilir bile. Yalnız kullanım için en azından bir 50 TL daha ekleyip 2 GB RAM bulun. 4GB RAM'den aşağı bir sistem gereksiz kasar uğraşmayın öyle.

@Merakediyorum
AMD Phenom II X4 955.
Kingston HyperX 4 GB DDR3 1600MHz CL9.
MSI ATI HD6850 Cyclon'e Power Edition 1GB DDR5 256.
MSI 870A-G54 AMD 870 AM3 DDR3 ATX anakart.
435'e sattım.

Ayrıyeten elimde gt210 ekran kartı var. Söylemeyi unutmuşum.
400'e alınabilir.
Banada uygun geldi danışmak istedim
Hocam 3000TL var ise idare etmelik bir laptop alın bence. Paran yoksa al sistemi, Pale Moon kur, keyfine bak.
İdare etmelik 3000Tl çok fazla benim için maalesef
Artı 2 GB RAM ile alırsanız veya eklerseniz alabilirsiniz.
Alırsam öyle yapmayı düşünüyorum
Teşekkürler fikriniz için bende öyle düşünüyorum.
2 veya 4 GB daha RAM eklersen çok daha iyi olur. Windows yerine Debian falan kullanabilirsin o sistemle ayrıca, daha da akıcı olur.
Evet öyle düşünüyorum teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…