Ottermic
Hectopat
Merhaba, yaklaşık 2 sene önce topladığım kasamı 3 gün önce sattım. Daha üst model bir kasa toplayacağım fakat yeni kasanın elime geçmesi 6 ay falan sürecek. Şu an evimde PC olarak kullanabileceğim 2 alet var, 2007'de topladığım ve satmaya kıyamadığım emektar Asus Vento 7700 ve antika laptop. Asus kasayı 6-7 ay kullanmak durumundayım. Ekran kartı beni internet ve bazı oyunlar için idare edecek seviyede fakat işlemcinin çekirdek hızı biraz düşük. En azından 2.6 yada 2.7 yaparsam güzel olur. Biraz araştırıp videolara falan bakındım ve bana en yakın, örnek teşkil edecek 2 video buldum.
1. Video : Rus birinin çektiği ve işlemcisi benimle aynı olan test videosu gibi bi' şey
2. Video : Nejdat dayının (Nejdat Delioğlu) "Overclock nedir?" Videosu
Sorun şu ki, bu videolarda kullanılan parçalar benim sistemimle aynı değil ve dolayısıyla frekansları ve voltaj değerleri de aynı olmayacaktır. Kısacası yardımınıza ihtiyacım var
Sistemim:

1. Video : Rus birinin çektiği ve işlemcisi benimle aynı olan test videosu gibi bi' şey
2. Video : Nejdat dayının (Nejdat Delioğlu) "Overclock nedir?" Videosu

Sorun şu ki, bu videolarda kullanılan parçalar benim sistemimle aynı değil ve dolayısıyla frekansları ve voltaj değerleri de aynı olmayacaktır. Kısacası yardımınıza ihtiyacım var

Sistemim:
- AMD Phenom X4 9550 2.2GHz
- 4,00GB Dual-Channel DDR2 @ 399MHz HyperX
- MSI DKA790GX Platinum
- HD 4870 1GB 256Bit
- FSP 800W

Son düzenleme: