Nulladeus Hectopat Katılım 29 Mayıs 2020 Mesajlar 104 Yer Kocaeli Daha fazla Sistem Özellikleri CPU: AMD RYZEN 5 4500. GPU: RTX 2060 6GB 192Bit RAM:16GB (8*2) 3200MHZ. ANAKART: GIGABYTE A520M-K A520 Cinsiyet Erkek Meslek Bayi Sahibi 8 Mayıs 2021 #1 Merhaba, bilgisayar birden bire kendini kapattı. Ondan sonra tekrardan açtığımda 6 çekirdekli işlemcim 5 çekirdek olarak gözüküyor. Sorunun çözümünü bulamadım. Yardım ederseniz sevinirim. Dosya Ekleri Adsız.png 38,1 KB · Görüntüleme: 62 Adssız.png 14,1 KB · Görüntüleme: 63
Merhaba, bilgisayar birden bire kendini kapattı. Ondan sonra tekrardan açtığımda 6 çekirdekli işlemcim 5 çekirdek olarak gözüküyor. Sorunun çözümünü bulamadım. Yardım ederseniz sevinirim.
Emir M. Moderasyon Ekibi Sorumlusu Süpervizör Zamanın Tanığı 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 14 Temmuz 2016 Mesajlar 20.937 Makaleler 26 Çözümler 519 8 Mayıs 2021 #2 "İşlemci Sayısı" tikini kaldırıp tekrar dener misiniz? Artı 0 Eksi
KS KS Nulladeus Hectopat Katılım 29 Mayıs 2020 Mesajlar 104 Yer Kocaeli Daha fazla Sistem Özellikleri CPU: AMD RYZEN 5 4500. GPU: RTX 2060 6GB 192Bit RAM:16GB (8*2) 3200MHZ. ANAKART: GIGABYTE A520M-K A520 Cinsiyet Erkek Meslek Bayi Sahibi 9 Mayıs 2021 #3 Emir M. dedi: "İşlemci Sayısı" tikini kaldırıp tekrar dener misiniz? Genişletmek için tıkla... Denedim ancak maalesef hala sorun devam etmekte. Artı 0 Eksi
Emir M. dedi: "İşlemci Sayısı" tikini kaldırıp tekrar dener misiniz? Genişletmek için tıkla... Denedim ancak maalesef hala sorun devam etmekte.
Yusuf Koçoğlu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Aralık 2018 Mesajlar 1.343 Çözümler 9 Yer Karamürsel Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 9 Mayıs 2021 #4 BIOS ile oynadınız mı? Ya da halihazırda yaptığınız ayarlar var mı? Artı 0 Eksi
KS KS Nulladeus Hectopat Katılım 29 Mayıs 2020 Mesajlar 104 Yer Kocaeli Daha fazla Sistem Özellikleri CPU: AMD RYZEN 5 4500. GPU: RTX 2060 6GB 192Bit RAM:16GB (8*2) 3200MHZ. ANAKART: GIGABYTE A520M-K A520 Cinsiyet Erkek Meslek Bayi Sahibi 9 Mayıs 2021 #5 Yusuf Koçoğlu dedi: BIOS ile oynadınız mı? Ya da halihazırda yaptığınız ayarlar var mı? Genişletmek için tıkla... Hayır, BIOS'u komple sıfırladım ancak hala aynı. Bilmediğimden soruyorum ama işlemcinin herhangi bir çekirdeği yanıp-kırılıp-kısa devre yapması halinde çalışmaya devam edebilir mi ? Artı 0 Eksi
Yusuf Koçoğlu dedi: BIOS ile oynadınız mı? Ya da halihazırda yaptığınız ayarlar var mı? Genişletmek için tıkla... Hayır, BIOS'u komple sıfırladım ancak hala aynı. Bilmediğimden soruyorum ama işlemcinin herhangi bir çekirdeği yanıp-kırılıp-kısa devre yapması halinde çalışmaya devam edebilir mi ?
Yusuf Koçoğlu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Aralık 2018 Mesajlar 1.343 Çözümler 9 Yer Karamürsel Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 9 Mayıs 2021 #6 Nulladeus dedi: Hayır, BIOS'u komple sıfırladım ancak hala aynı. Bilmediğimden soruyorum ama işlemcinin herhangi bir çekirdeği yanıp-kırılıp-kısa devre yapması halinde çalışmaya devam edebilir mi? Genişletmek için tıkla... Muhtamelen çalışmaz ya da stabilirliği bozulur. Yukarıdaki tik olayını nasıl yaptınız? Tiki kapatıp, PC'ye reset atıp BIOS'u sıfırlamanız gerek ardından kontrol edersiniz. Artı 0 Eksi
Nulladeus dedi: Hayır, BIOS'u komple sıfırladım ancak hala aynı. Bilmediğimden soruyorum ama işlemcinin herhangi bir çekirdeği yanıp-kırılıp-kısa devre yapması halinde çalışmaya devam edebilir mi? Genişletmek için tıkla... Muhtamelen çalışmaz ya da stabilirliği bozulur. Yukarıdaki tik olayını nasıl yaptınız? Tiki kapatıp, PC'ye reset atıp BIOS'u sıfırlamanız gerek ardından kontrol edersiniz.