AMD pişmanlıklar; heyecanlar ve soru işaretleri

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yaşadığınız olumsuzlarda başlıkta AMD ile Intel'i kıyaslamanız yanlış. Pek çok arkadaşın yazdığı gibi sorun ekran kartında bu taraftan haklısınız.

Kesinlikle ben de işlemci ve anakartta sorun olduğunu sanmıyorum.

20000 TL'lik sistem kurup paraya bakmazken ve AMD'yi gömerken kasa seçiminizi de Everest Rampage ürününden yapmanız oldukça yanlış manidar. Bunu da geçen sene Rampage yüzünden az daha tüm sistemini kaybetmek üzere olan birisi olarak söylüyorum. Şimdi kullandığım kasa buz gibi. Elimi koyuyorum yaz kış aynı.

NVIDIA'ya geçin.

Ekran kartı olarak RX 590 serisi bir kart aldım herhangi bir sorun yaşamadım. İşlemci olarak Ryzen 5 1600 af kullanıyorum yine herhangi bir sorun yaşamadım. Hiç bir şekilde stok fan kullanmıyorum. Sistemime ekstra olarak 3 adet Arctic P12 pwm PST fan bağladım. İşlemci 1, 2625 v ile 4 GHz OC şekilde çalışıyor. Prime 95 testinde en fazla 79 derece görüyorum. Oyunlardaysa 65 dereceyi geçtiğini daha görmedim. Ekran kartı olarak Sapphire Nitro RX590 kullanıyorum. Kendi oluşturduğum fan ayarı ile kartımın 63 dereceyi geçtiğini hatırlamıyorum. Ekran kartında ekstra olarak herhangi bir OC yaşamadım. Şimdiye kadar sistemimden hiç şikayetçi olmadım diyebilirim. Açıkçası ekran kartı konusunda çok olumsuz yorum okuduğum için tereddüt etmiştim fakat iyi ki böyle bir sistem toplamışım diyorum. Şimdiye kadar bu kadar olumsuz yorum okuduğum için ekran kartına herhangi bir OC işlemi denemedim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…