AMD PMF service hatası

ErkanGul

Hectopat
Yer
Eskişehir
Daha fazla  
Meslek
Maden Mühendisi
Merhaba arkadaşlar.
Acer marka, Nitro 16 model bilgisayar kullanmaktayım. AMD Ryzen 7535HS işlemci, NVIDIA 4050 ekran kartlı, 16 GB RAM içeren model.
Bilgisayarımı alalı tam 1 yıl oldu ve aslında genel olarak hala oldukça memnunum. Aldığımdan beridir açılıp kapanma süreleri arasında ciddi bir farklılık vardı, bu genellikle kapanma sırasında siyah ekranda bazen 15dk kadar bekleyip sonra kapanması gibi bir durum yaratsa da "kapanış" olduğu için takılmadım pek. Çünkü kapatma komutu verip ben zaten gidiyordum, açılış hızlı olsun yeter.

Fakat son dönemde yeni BIOS güncellemesi ve Windows 11'in yeni güncellemesinden sonra bir de NVIDIA'nın yeni uygulamalı güncellemesi ile bilgisayarımı açarken cihaz açılıyor fakat simsiyah ekranda kalıyor.
Mecburen açma-kapama tuşundan basılı tutarak kapatıyorum ve ardından açıldığında bazen normal seyrinde geliyor, bazen ise (ki bu daha çoğunlukta) her iki ekran kartı da devreye alınamamış şekilde görüntü veriyor. Ne AMD ve NVIDIA.

DDU ile NVIDIA sürücüsünü silip, yeniden ve bir önceki sürümü yükledim. Başta birkaç açılışta düzelse de şimdi yeniden durum aynı oldu.
Olay günlüklerinde ise AMD pmf service hatası görüntülemekteyim. İnternetten araştırma yaptıysam da ne olduğu hakkında henüz bir bilgiye ulaşamadım.
Bilgi sahibi arkadaşların fikirlerini duymayı çok isterim. Saygılarımla.

Dosya Ekleri

• hata.jpg
    hata.jpg
    202,9 KB · Görüntüleme: 40

Technopat Haberler

Geri
Yukarı