AMD Precision Boost OverDrive 2 teknolojisini kullanarak overclock yapmak

Deneme sonuçlarınızı merakla bekliyorum
Ayarları dediğiniz gibi yaptım en hızlı çekirdeği -9 yaptım sıralı düşmeyle, umarım doğru anlamışımdır multicore r23 11009 puan verdi singlecore 1453 bu arada işlemeci üzerine çıkamadığından 100a güç limiti multicore performansını düşürüyor. Termal 90 limiti koymak daha mantıklı olabilir diye düşünüyorum.

Benim ayarlarda prime95 testini yanlış söylemişim 4726 görüyor tüm çekirdekler anlık fakat ben multicore için mantıklı görmüyorum bu testi, occt bu konuda daha sağlıklı bir test default ayarlarda güç testinde tüm çekirdekler kendini 4000 tutuyor. Tabi zorlu bir test

Dosya Ekleri

• r23.jpg
    193,9 KB · Görüntüleme: 68

Hocam bu PBO BIOS'ta bulamıyorum R5 2600 gigagbyte B450M S2H anakartım var BIOS güncel yardımcı olabilir misin?

Hocam bu PBO BIOS'ta bulamıyorum R5 2600 gigagbyte B450M S2H anakartım var BIOS güncel yardımcı olabilir misin?

2600 için PBO desteği resmi olarak yok diye biliyorum. 2000 serisinde resmi olarak sadece X ibareli modellerde PBO var. R5 2600 için XFR açabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…