AMD profil ayarı rekabetçi oyunlar için nasıl olmalı?

Makaleler
56
Yer
Kahramanmaraş
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
MacBook Pro M1 Pro 14' • i5 13400F 4060 Ti • Magic Mouse • Aerox 3
Meslek
Design Engineer
Arkadaşlar Call of Duty Multiplayer ve Warzone oynuyorum.

Bu oyun için AMD kontrol panelden e-sports profilini seçtim. Başka bir şey yapmama gerek var mı? Siz nasıl ve neden kullanıyorsunuz?

Keskinleştirme kapalı ve gecikme önleme açık kalması yeter.

Gecikme onleme, gelistirilmis senkronizasyon bunlar hep buglu. Ekran kartinda cokme, resetleme, siyah ekran alirsan sasirma, onlari kapatmani oneriyorum. Keskinlik yeter bence.

Keskinlik kesinlikle kapatılması gerek bir ayar. Oyunda her yeri net yapmaya çalışırken batırıyor oyunu. Buglu dedipiniz gecikme önleme bende açık kapatsam ne yararı olur bana?

Keskinlik kesinlikle kapatılması gerek bir ayar. Oyunda her yeri net yapmaya çalışırken batırıyor oyunu. Buglu dedipiniz gecikme önleme bende açık kapatsam ne yararı olur bana?
Kapatmanıza gerek yok giriş gecikmesini düşüren bir ayar testleri mevcut ortalama mouse ile bilgisayarın tepkimesi arasında 5 6 ms lik düşüşler sağlıyor.

Arkadaşlar Call of Duty Multiplayer ve Warzone oynuyorum.

Bu oyun için AMD kontrol panelden e-sports profilini seçtim. Başka bir şey yapmama gerek var mı? Siz nasıl ve neden kullanıyorsunuz?
Eki Görüntüle 579155

Keskinleştirmeyi kapatmalısınız. Örneğin Hitman 2'de keskinleştirme hitmanin kafasını pixel pixel yapıyor kel olduğu için. Rekabetçi oyunlarda da çok gözünüzü alır kapatın.

CS GO icin keskinlik kullaniyorum ben, memnunum. Evet kapatirsan daha iyi olur guncellemeyle sorunlari cozene kadar. En belirgin sorunu Freesync acikken cokme yapiyordu ara sira. Freesync kullanmiyorsan ac ama.

Espor ayarı tavsiye ederim mousedan ve ekran kartından monitöre gelen tepkimeyi artırıyor ve daha doğru görüntü ortaya çıkıyor.

Tüm arkadaşlara teşekkür ederim.

CS GO icin keskinlik kullaniyorum ben, memnunum. Evet kapatirsan daha iyi olur guncellemeyle sorunlari cozene kadar. En belirgin sorunu Freesync acikken cokme yapiyordu ara sira. Freesync kullanmiyorsan ac ama.
O zaman gecikme önlemeyi bug olana kadar kullanabilir miyiz?

Tüm arkadaşlara teşekkür ederim.

O zaman gecikme önlemeyi bug olana kadar kullanabilir miyiz?
Ayni sistemi kullaniyoruz, simdi olay sudur; Freesync acikken gecikme onleme, gelistirilmis senkronizasyon, chill, boost gibi ozelliklere asla ama asla dokunma. En sonunda kesinlikle bir hata yiyorsun. Ama freesync acmiyorsan(rekatbetci oyunlar icin hic tavsiye etmem freesync) gecikme onlemeyi acip bir deneyebilirsin, baktin sorun oluyor kapat. Hangi surumu kullaniyorsun? 2.40.2 beta surumunde sikca rastladik boyle sorunlara.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…