AMD profil ayarı rekabetçi oyunlar için nasıl olmalı?

Makaleler
56
Yer
Kahramanmaraş
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
MacBook Pro M1 Pro 14' • i5 13400F 4060 Ti • Magic Mouse • Aerox 3
Meslek
Design Engineer
Arkadaşlar Call of Duty Multiplayer ve Warzone oynuyorum.

Bu oyun için AMD kontrol panelden e-sports profilini seçtim. Başka bir şey yapmama gerek var mı? Siz nasıl ve neden kullanıyorsunuz?

En son sürüm 20.4.2 WHQL kullanıyorum.

Ben freesync ile beraber gecikme önleme kullanıyorum hiçbir sıkıntı yok.

En son sürüm 20.4.2 WHQL kullanıyorum.
Fark ettiysen hala known issues(bilinen sorunlar) kisminda WHQL, bu ayarlarin black screen'e neden oldugunu yaziyor. 2 guncellemedir bu sorun mevcut. Dedigim gibi Freesync kapali bir sekilde dene, baktin cokme, donma yok kullanmaya devam et.
Ben freesync ile beraber gecikme önleme kullanıyorum hiçbir sıkıntı yok.
Her kartta olmuyor zaten, sanslisin ama Sakin ola gelismis senkronizasyonu freesync ile aktif etme, edersen dedigimi anlarsin bir sure sonra. Isin kotu tarafi DDU ile temizlemekte yetmiyor, sorun devam ediyor.

Bug vs durumu ile ben hiç karşılaşmadım karşılaşmasanız bile bir kere DDU ile safe mode da pc başlatıp DDU ile driver sildikten sonra 20.4.2 WHQL sürümünü tekrar kurarsanız daha da sağlıklı olur.

Hafta sonu 5700 XT nitro aldım. Daha kargoya verilmedi konuyu takip etmek istedim hala sürücü sorunu vs var mı diye kullanıcı yorumlarını daha detaylı incelemek istedim ki çok sorunluysa elime ulaştığında kutu açmadan iade yada kargodan teslim almama seçeneklerimi değerlendireyim.

Maalesef DDU tek basina yeterli olmuyor eger bir kere bu sorunu alirsan, elle de local machine'den tut regedit dosyalarina kadar hepsini silmen gerekecek elle. DDU tum kalintilari temizlemiyor.
Hayirli olsun, direkt 20.4.2 recommended versiyon kur. Sorun olursa cozeriz, cok guzel kart cok memnunum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…