Lintos Gigapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Katılım 12 Haziran 2016 Mesajlar 3.959 Makaleler 25 Çözümler 102 Yer Colorado, Colorado Springs 27 Mayıs 2019 #1 Arkadaşlar dün Vatan üzerinden ASUS Rog Strix RX 570 aldım. Bana şu AMD'nin promosyon kodları için bir yere mail atmam söylendi fakat hala cevap yok. Direkt olarak AMD ile iletişime geçsem verirler mi acaba? Son düzenleyen: Moderatör: 27 Mayıs 2019
Arkadaşlar dün Vatan üzerinden ASUS Rog Strix RX 570 aldım. Bana şu AMD'nin promosyon kodları için bir yere mail atmam söylendi fakat hala cevap yok. Direkt olarak AMD ile iletişime geçsem verirler mi acaba?
Furkan17TR Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 6 Mart 2017 Mesajlar 6.262 Makaleler 5 Çözümler 37 Yer Merkez/ÇANAKKALE Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Programcılığı 2. Sınıf Öğrencisi 27 Mayıs 2019 #2 Vatan bu kampanya için uygun bir satıcı mı? Hem AMD'ye, hem Vatan'a at bence. Kampanya koşul ve SSS'lerini okumanı tavsiye ederim. Orada yazar her şey.
Vatan bu kampanya için uygun bir satıcı mı? Hem AMD'ye, hem Vatan'a at bence. Kampanya koşul ve SSS'lerini okumanı tavsiye ederim. Orada yazar her şey.
Lintos Gigapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Katılım 12 Haziran 2016 Mesajlar 3.959 Makaleler 25 Çözümler 102 Yer Colorado, Colorado Springs 27 Mayıs 2019 #3 Furkan17TR dedi: Vatan bu kampanya için uygun bir satıcı mı? Hem AMD'ye, hem Vatan'a at bence. Kampanya koşul ve SSS'lerini okumanı tavsiye ederim. Orada yazar her şey. Genişletmek için tıkla... AMD'nin kampanyasında Vatan Computer'de dahil yazmakta.
Furkan17TR dedi: Vatan bu kampanya için uygun bir satıcı mı? Hem AMD'ye, hem Vatan'a at bence. Kampanya koşul ve SSS'lerini okumanı tavsiye ederim. Orada yazar her şey. Genişletmek için tıkla... AMD'nin kampanyasında Vatan Computer'de dahil yazmakta.
Furkan17TR Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 6 Mart 2017 Mesajlar 6.262 Makaleler 5 Çözümler 37 Yer Merkez/ÇANAKKALE Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Programcılığı 2. Sınıf Öğrencisi 27 Mayıs 2019 #4 Lintos dedi: AMD'nin kampanyasında Vatan Computer'de dahil yazmakta. Genişletmek için tıkla... Hangi kampanya? Bulamadım. Bulduğum kampanyalar Quake ve Ryzen işlemciler için geçerli kampanyalar. Mesela bu kampanya için: Amd Radeon Oyun Kampanyası En altta kodun nasıl ulaşacağı anlatılmış. Vatan'a gerekli bilgileri doldurup mail atıyorsun, onlar sana geri dönüş yapacaklardır.
Lintos dedi: AMD'nin kampanyasında Vatan Computer'de dahil yazmakta. Genişletmek için tıkla... Hangi kampanya? Bulamadım. Bulduğum kampanyalar Quake ve Ryzen işlemciler için geçerli kampanyalar. Mesela bu kampanya için: Amd Radeon Oyun Kampanyası En altta kodun nasıl ulaşacağı anlatılmış. Vatan'a gerekli bilgileri doldurup mail atıyorsun, onlar sana geri dönüş yapacaklardır.
EvieFrye Kilopat Katılım 22 Haziran 2017 Mesajlar 974 Makaleler 5 Çözümler 2 Yer Azerbaycan,Bakü Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mayıs 2019 #5 The Divison 2 Gold sürüm ve WWZ öyle mi? AMD bu oyunları işlemci alırsan veriyor bildiğim kadarıyla.
Lintos Gigapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Katılım 12 Haziran 2016 Mesajlar 3.959 Makaleler 25 Çözümler 102 Yer Colorado, Colorado Springs 27 Mayıs 2019 #6 EvieFrye dedi: The Divison 2 Gold sürüm ve WWZ öyle mi? AMD bu oyunları işlemci alırsan veriyor bildiğim kadarıyla. Genişletmek için tıkla... Hayır, bu oyunları ekran kartı alırsanda veriyor. RX 580, 570, 590, ve Navi modelleri.
EvieFrye dedi: The Divison 2 Gold sürüm ve WWZ öyle mi? AMD bu oyunları işlemci alırsan veriyor bildiğim kadarıyla. Genişletmek için tıkla... Hayır, bu oyunları ekran kartı alırsanda veriyor. RX 580, 570, 590, ve Navi modelleri.
Ömer Murat KARACA Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Mart 2018 Mesajlar 2.959 Makaleler 9 Çözümler 11 Yer Gaziantep Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mayıs 2019 #7 Hepsiburada'dan alınan kartlar dahil mi? 11 Mayıs'ta RX 580 4GB Asus Dual aldım da.
Lintos Gigapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Katılım 12 Haziran 2016 Mesajlar 3.959 Makaleler 25 Çözümler 102 Yer Colorado, Colorado Springs 27 Mayıs 2019 #8 Ömer Murat KARACA dedi: Hepsiburada'dan alınan kartlar dahil mi? 11 Mayıs'ta RX 580 4GB Asus Dual aldım da. Genişletmek için tıkla... Kampanya detayı. Arkadaşlar Vatan hayla kodumu vermedi. Ne yapmalıyım?
Ömer Murat KARACA dedi: Hepsiburada'dan alınan kartlar dahil mi? 11 Mayıs'ta RX 580 4GB Asus Dual aldım da. Genişletmek için tıkla... Kampanya detayı. Arkadaşlar Vatan hayla kodumu vermedi. Ne yapmalıyım?
Ömer Murat KARACA Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Mart 2018 Mesajlar 2.959 Makaleler 9 Çözümler 11 Yer Gaziantep Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mayıs 2019 #9 Lintos dedi: Eki Görüntüle 398582 Kampanya detayı. Arkadaşlar Vatan hayla kodumu vermedi. Ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Dahil değilmiş.
Lintos dedi: Eki Görüntüle 398582 Kampanya detayı. Arkadaşlar Vatan hayla kodumu vermedi. Ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Dahil değilmiş.