AMD prorender nedir ve ne kadar sağlıklı çalışıyor?

yunusebaran

Kilopat
Yer
Türkiye
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Intel i9-13900K – RTX 4070 Ti Super – 32 GB 5600MHz DDR5 RAM
Meslek
3D CAD Jewelry Designer and Environment Artist
Merhaba arkadaşlar, son zamanlarda 3D dünyasında AMD Prorender'ı keşfettim ve vray ve cycles desteğini duyunca içimden bir "evet, bu olabilir" dedim, çünkü Rhinoceros'un sadık bir kullanıcısıyım ve bir ortağımla birlikte "3D takı tasarım ofisi" kurma hayali kuruyoruz. Bütçeyi sarsmadan RX 9060XT gibi uygun fiyatlı ekran kartlı sistemlere odaklanarak en az 4-5 PC'lik bir kurulum planlıyoruz tabii ki Prorender'ın render performansıyla bizi yarı yolda bırakmaması şartıyla. (tek kare render alacağımız için çok ciddi seviyede sistemlere gerek yok animasyonlu işler için benim 5070 Ti'ım var zaten.)

Sormak istediğim ise bu prorender tam olarak nedir, yazılımlarla (özellikle rhinoceros ve v-ray gibi) sorunsuz entegre oluyor mu? Gerçek hayatta ne kadar stabil ve verimli çalışıyor? AMD tabanlı sistemlerde kullananlar varsa deneyimlerinizi paylaşır mısınız? Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…