AMD R3 2200G ''video_tdr_failure'' Hatasi

Test yaptim cpu 77 dereceye cikti.Test süresi 10DK 13saniye idi.Test Sırasında fotoğraf çekmeyi unuttum bunu test sonuclarini bulabilecegim kisim varmidir uygulamada.

video_tdr_failure hatası bitti şimdide thread_stuck_in_device_driver hatası vermeye başladı hata hata hata.. ama eski nesil bir ekran kartım var onu taktığım zaman hiçbir şekilde hata vermiyor bir çözüm bulabilsek keşke ya acaba garantiye yollamalımıyım donanımsal bir sıkıntımıdır..

Ekran kartı sürücüsü hatası bu. Ryzen APU için uygun olan sürücüyü yüklemelisiniz. Muhtemelen söküp taktığınız harici GPU'nun yüklediği dosyalar da bir çakışmaya neden oluyor olabilir.

Siz şimdi en güncel grafik dosyalarını indirin. Bilgisayarınızda kalsın. Akabinde Display Driver Uninstaller ile bütün kurulu grafik dosyalarını kaldırtıp daha sonra yeniden yükleyin.

Siz şimdi en güncel grafik dosyalarını indirin. Bilgisayarınızda kalsın. Akabinde Display Driver Uninstaller ile bütün kurulu grafik dosyalarını kaldırtıp daha sonra yeniden yükleyin.
Herşeyi yaptım dediğiniz ama artık sadece ekran donuyor hiçibir işlem algılamıyor mecbur reset atıyorum PCye.Ve bu arada PC alalı 1 ay oldu çekmediğim sıkıntı kalmadı ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…