Şu bilgisayarda,
Gold Years | AMD Ryzen 5 5600 | 16 GB DDR4 | Colorful RTX 4060 8 GB | 512 GB SSD Tavsiye Sistem - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
Oyunlarda nasıl bir performans olur?
Bilgisayarı özelleştir derseniz en fazla 300₺ özelleştirebilirim.
Vallahi hocam aynı işlemciden bende var başkalarından da duydum böyle şikayetler ben MTA var GTA:SA online hali onda bile 28FPS alıyordum haritayı renderlamıyordu aşırı derecede dandik bir işlemci şimdi ekran kartı aldım biraz daha iyi oldu ama en yakın zaman da kurtulacağım bu işlemciden.Eğer Valorant CS:GO ETS 2 gibi oynatacaksanız çok rahat oynatır hatta GTA 5 bile oynatır ama yüksek FPS beklemeyin eğer alabiliyorsanız ikinci el daha iyi sistemler var ama illa sıfır alacağım diyorsanız anakartı B450 Pro M.2 Max yapın hediye bölümündende hediye seçmeyi unutmayın.
Veya illa sıfır istiyorsan.
XFX Speedster SWFT 105 AMD Radeon RX 6400 RX-64XL4SFG2 4GB GDDR6 64Bit DX12 Gaming (Oyuncu) Ekran Kartı - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com Intel i3-10100F Dört Çekirdek 3.60 GHz İşlemci Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Intel i3-10100F Dört Çekirdek 3.60 GHz İşlemci fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Intel i3-10100F Dört Çekirdek 3.60 GHz İşlemci özelliklerini incele, 2.033,79 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com Gigabyte H410M H V3 Intel LGA120 DDR4 Micro ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Gigabyte H410M H V3 Intel LGA120 DDR4 Micro ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Gigabyte H410M H V3 Intel LGA120 DDR4 Micro ATX Anakart özelliklerini incele, 1.317,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com High Power HPE-500BR-A12S 500 W Power Supply Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz High Power HPE-500BR-A12S 500 W Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! High Power HPE-500BR-A12S 500 W Power Supply özelliklerini incele, 1.048,97 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com 6138TL'ye böyle sıfır bir sistem toplayabilirsin bu da iyi olur.Sharkoon SK3-RGB LED Fanlı ATX Oyuncu Kasası Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Sharkoon SK3-RGB LED Fanlı ATX Oyuncu Kasası arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com
Bu kasaya bakmıştım fakat bulamamıştım 720TL gibi fiyatı vardı o yüzden bu kasayı önerdim.PSU bununla değiştirilebilir:
Kasa bununla değiştirilebilir:Aerocool 500W 80+ BRONZE Cylon Serisi Aktif PFC Güç Kaynağı (AE-CYLNP580BR) - Güç Kaynağı - PC Bileşenleri | Teknobiyotik
En özel fiyatlı gaming bilgisayarlar, kampanyalı ürünler, bilgisayar toplama, ekran kartı, RAM, SSD ve tüm bilgisayar bileşenlerinin en doğru adresi...www.teknobiyotik.com
Anakartıda almışken B560 alınması daha iyi olur.Dark Raider 3x12cm FRGB Fanlı, Tempered Glass Cam Panel, USB 3.0 Bilgisayar Kasası (DKCHRAIDER) - Bilgisayar Kasası - PC Bileşenleri | Teknobiyotik
.auto-style1 { border-width: 0; } .auto-style2 { font-family: Arial; color: #000000; } .auto-style4 { color: #000000; } .auto-style5 { font-family: Arial; font-size: medium; } .embed-container { position: relative; padding-bottom: 56.25%; height: 0; overflow: hidden; max-width: 100%; }...www.teknobiyotik.com
Asrock B560M-HDV Intel LGA1200 DDR4 Micro ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Asrock B560M-HDV Intel LGA1200 DDR4 Micro ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Asrock B560M-HDV Intel LGA1200 DDR4 Micro ATX Anakart özelliklerini incele, 2.248,86 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Sendeki sistemin özellikleri nelerdi hocam? Kötü performans vermemesi lazım çünkü.Önermem gidin 2.el sistem alın benim bu sistemden çektiklerimi kimse çekmemiştir eminim videolarla da kanıtlarım.2.elde bu fiyatlara RX570 sistem bulabilirsiniz
Ryzen 3 3200G/Lenovo 3706 Anakart/Micron 2x4 2666MHz CL20 RAM/AcBel 180W 80+ PSUSendeki sistemin özellikleri nelerdi hocam? Kötü performans vermemesi lazım çünkü.
Önermem gidin 2.el sistem alın benim bu sistemden çektiklerimi kimse çekmemiştir eminim videolarla da kanıtlarım.2.elde bu fiyatlara RX570 sistem bulabilirsiniz
Hocam bende 3200G sistem toplayacağım neden böyle dediniz biraz açar mısınız?