AMD R3 3200G performans değeri

Bütçe
Maximum 5570₺
Hocam bende 3200G sistem toplayacağım neden böyle dediniz biraz açar mısınız?
Oyunlarda %100 işlemci kullanımı oyun farketmez GTA:SA oynarken bileChrome'da dahil,Oyun açtığınızda harita render problemleri oyunlarda ya havada geziyorsunuz ya da yerler falan aşırı bulanık oluyor baya bi beklettikten sonra normal haline dönüyor,Aşırı derecede fazla droplanmalar,ne açarsan aç takılmalar falan anlayacağınız internette gezinmek için bile berbat bir işlemci en azından ben böyle deneyimledim daha önceden kullandığım i3 5005u 4GB RAM laptop bile bundan kat kat daha iyiydi

Fotoğraflarla da kanıtlayabilirim hatta bir ara FiveM açmıştım sistemde Afterburnerda %102 işlemci kullanımı gösterdi,bir keresinde -3FPS gördüm,Forza Horizon 4 indirdim %999.999.999 GPU kullanımı gördüm.Yani anlayacağınız bu işlemciyle başıma gelmeyen şey kalmadı.

Ryzen 3 3200G/Lenovo 3706 Anakart/Micron 2x4 2666MHz CL20 RAM/AcBel 180W 80+ PSU
Hazır sistem. Yavaş ve düşük boyutlu RAM sorunu. Sorun yaşaman fazlasıyla normal çünkü RAM frekansın çok düşük. En az 3000-3200 MHz civarı olmalı. Boyut olarakta toplam en az 16 GB olmalı zaten kafadan 2-3 GB kadar iGPU'ya vericeksin. Sonraki ihtimal yazılımsal daha en son ihtimal donanımsaldır. Normalinde o işlemci APU olarak olmasa bile CPU bakımından tatminkar edecek performansa sahip. Ayrıca sistemde SSD var mıydı?

Var Netac N600S 256GB ve Kioxia 256GB M.2 SSD vardı bu arada anakartı herşeyi değiştirmeme rağmen hala sorunlar yaşıyorum bu işlemciyle direk bu işlemci sıkıntılı bir işlemci deediğim gibi hazır sistem olmadan toplama kullanan tanıdıklarım var onlarda hiç memnun değiller.Keşke hiç almasaydın dediler bana.

Ryzen 3 3200G/Lenovo 3706 Anakart/Micron 2x4 2666MHz CL20 RAM/AcBel 180W 80+ PSU.

1)sistemin laptop masaüstünden daha az performans verecektir.
2)APU işlemcilerde RAM çok önemli dahili grafik birimine 3GB vereceksiniz 2 GB Windows oyun için kalan RAM çok az ve RAM frekansı 2666MHz az ve CL20 olması performansı azaltacaktır.
3)laptoplar masaüstüne göre daha fazla ısındığı için performans düşmesi olabilir.

Bu arada 2666MHz'de gayet yeterli kuzenim 2400MHz ile 2400G kullanıyordu bir sıkıntısı yoktu. Hani ne olursa olsun benim bu sistemle bu sıkıntıları yaşamam hiç normal değil ve dediğim gibi anakart,güç kaynağı,kasa değiştim ve ekran kartı taktım hala render problemleri,droplanmalar,takılmalar,yüksek CPU kullanımı gibi sorunlar devam ediyor.

Hocam sisteminiz imzanızdaki ise RX 6500 XT'yi 3200G besliyor mu sisteminiz şu an nasıl performans olarak

Laptop değil sistem masaüstü hazır lenovo sistem.

Laptop değil ki sistem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…