Game Boost açtıysanız bile normal değil. Ben de R5 2600 var Game Boost açık şekilde 68 dereceyi geçmiyor. Soğutucuyu taktığınıza emin misiniz? Not: Kasa içi havalandırmam berbat ve Rampage termal macun kullanıyorum sıcaklıklar bu etkenlere rağmen böyle.
Ben herhangi bir performans kaybı görmedim oynadığım oyunlar yüksek sistem istemeyen oyunlardı belki de bu yüzden fark etmedim. Masaüstünde gezerken işlemci kendini niye gereksiz O.C'lasın ki kullanırken bile rahatsız oluyorsun zaten çok sıcak oluyor kasa.
Game Boost açtıysanız bile normal değil. Ben de R5 2600 var Game Boost açık şekilde 68 dereceyi geçmiyor. Soğutucuyu taktığınıza emin misiniz? Not: Kasa içi havalandırmam berbat ve Rampage termal macun kullanıyorum sıcaklıklar bu etkenlere rağmen böyle.
Bende R5 2600 kullanıyorum ilk zamanlar stok fanla kullandım 70-80 derecelere geliyordu bende 4 ısı borulu Aerocool kule soğutucu aldım taktım şu an en fazla 58 dereceyi görüyorum. Ama siz 100 derece diyorsunuz bence teknik bir sorun olabilir servise gönderin.