AMD R5 2600X işlemci sonuçları nasıl?

Selamlar. 2 gün önce Teknobiyotik'ten aldığım AMD R5 2600X işlemci elime gelmiş bulunmakta (tray ürün). İşlemciyi ilk aldığımda üzerinde jelatini yoktu ve deformasyonlar vardı. İade etmeden test ettim ve aldığım sonuçlar şu şekilde. Sizce işlemcinin durumu nasıl? Ne yapmalıyım?

Dosya Ekleri

• 6161.png
    58,2 KB · Görüntüleme: 94
  • 71634.png
    54 KB · Görüntüleme: 98

Merakımdan soruyorum.
Neden açılmış paketi bildirmediniz?
Veya aceleniz var olabilir deyip açtınız, kullanıldığını anlamanız gerekirdi ve madem anlamıyorsunuz neden bilennbirinden destek almazsınız?
Hayır size kızmıyorum ama bu ve bu tip olaylardan sonra adamlar otomatik olarak, son kullanıcı zaten işi bilmeden bu hale kendilerinin zarar ettiğini iddia edip PR yapıyor. Açıksa iade etmeniz gerekir hem de en baştan.

Tray zaten kutusuz olarak geçiyor. Fansiz da gelebiliyor. Deformasyon olması da kargoda normal.

Kutusuz geleceğini en baştan biliyorduk sonuçta tray ürün, Fakat jelatinsiz olması canımı sıktı durumu size şöyle özetleyeyim işlemciyi elime ilk aldığımda ki görüntü > @Pwieh @Sherif34 @SHER-LOCKED
Teknobiyotik 2 yıl garantili ve sıfır üründür diye geri dönüş yapmış.

Dosya Ekleri

• 5.png
    771,4 KB · Görüntüleme: 65
Bu sanki önceden kullanılmış. Çünkü çizilmiş...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…