AMD R5 2600X işlemci sonuçları nasıl?

Selamlar. 2 gün önce Teknobiyotik'ten aldığım AMD R5 2600X işlemci elime gelmiş bulunmakta (tray ürün). İşlemciyi ilk aldığımda üzerinde jelatini yoktu ve deformasyonlar vardı. İade etmeden test ettim ve aldığım sonuçlar şu şekilde. Sizce işlemcinin durumu nasıl? Ne yapmalıyım?

Dosya Ekleri

• 6161.png
    6161.png
    58,2 KB · Görüntüleme: 94
  • 71634.png
    71634.png
    54 KB · Görüntüleme: 98
Selamlar. 2 gün önce Teknobiyotik'ten aldığım AMD R5 2600X işlemci elime gelmiş bulunmakta (tray ürün). İşlemciyi ilk aldığımda üzerinde jelatini yoktu ve deformasyonlar vardı. İade etmeden test ettim ve aldığım sonuçlar şu şekilde. Sizce işlemcinin durumu nasıl? Ne yapmalıyım?

Merakımdan soruyorum.
Neden açılmış paketi bildirmediniz?
Veya aceleniz var olabilir deyip açtınız, kullanıldığını anlamanız gerekirdi ve madem anlamıyorsunuz neden bilennbirinden destek almazsınız?
Hayır size kızmıyorum ama bu ve bu tip olaylardan sonra adamlar otomatik olarak, son kullanıcı zaten işi bilmeden bu hale kendilerinin zarar ettiğini iddia edip PR yapıyor. Açıksa iade etmeniz gerekir hem de en baştan.

Merakımdan soruyorum.
Neden açılmış paketi bildirmediniz?
Veya aceleniz var olabilir deyip açtınız, kullanıldığını anlamanız gerekirdi ve madem anlamıyorsunuz neden bilennbirinden destek almazsınız?
Hayır size kızmıyorum ama bu ve bu tip olaylardan sonra adamlar otomatik olarak, son kullanıcı zaten işi bilmeden bu hale kendilerinin zarar ettiğini iddia edip PR yapıyor. Açıksa iade etmeniz gerekir hem de en baştan.
Tray zaten kutusuz olarak geçiyor. Fansiz da gelebiliyor. Deformasyon olması da kargoda normal.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı