Sistem bu şekilde. Şu anda elimde işlemci dahil tüm parçalar bulunuyor ancak işlemciyi 2 hafta içerisinde iade etme hakkım var. 1080P'de oynuyorum ve sistemde darboğaz olur mu? Açıkçası kafama takıldı. Eski işlemcim R5 2600 idi ve stutter sorunları yüzünden 3600 aldım ama iyi mi ettim bilemiyorum. Sizce sistemde darboğaz veya stutter tarzı sorunlar olur mu? Hiçbir yerde adam akıllı sağlıklı bilgi yok. Hatta sağlıklı bilgiyi geçtim neredeyse bilgi yok. Eğer darboğaz vs. olursa yol yakınken dönmek istiyorum.
Aradaki fiyat farkı seni zorlamayacak seviyedeyse kesinlikle 3. nesil Ryzen 7 almalısın. RTX2070 alıp minimum işlemciyi almaya çalışmak biraz garip doğrusu.
RAM'ler 1 yıldan beri kullandığım ekipmanlar. Yeni almış olsaydım kesinlikle en az 3000 alacaktım ancak zaten 6 ay sonra değiştireceğim. 6 aylık süre içerisinde çok bir sorun yaşayacağımı sanmıyorum.
Sadece oyun olarak düşünmemek lazım. Bunun bir de 4 sene sonrası var. Ve 1080p beslese de sınırlarında olacaktır Ryzen 5 3600. Rahat bir kullanım varken ucu ucuna performans almak ne kadar mantıklı.