AMD R5 5600 için soğutucu önerisi

SatisFactionn

Megapat
İşlemci
R5 5600
Arkadaşlar merhaba, DA-C sistem aldım faakt stok fan ile R5 5600 soğumuyor.
Bana soğutucu önerebilir misiniz? Birkaç yerde bu soğutucu önerilmiş fakat yeterli olur mu? Kalitesi nasıldır?
Teşekkürler şimdiden.
Kasa: VENTO VG15FE
Anakart: Gigabyte A520M-H AMD AM4

Bütçe: 700 - 800 TL

İkisi de gayet iyi 5600 için. Attığınız perfan ID-Cooling SE-224-XT Black İşlemci Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe bunun marka basılmışı diye biliyorum pek fark ediceğini sanmam.

Anladım Perfan'ın en baştaki satıcısı teknomerkezim . com güvenilir midir acaba?
Ben N11 üzerinden bu satıcıdan aldım geçen hafta. BIOS üzerinden sessiz moda aldım ve şu anda işlemci 35 derece civarında geziyor. Stok soğutucu ile 55-60 dereceleri buluyordu tarayıcıda dahi.

Ben N11 üzerinden bu satıcıdan aldım geçen hafta. BIOS üzerinden sessiz moda aldım ve şu anda işlemci 35 derece civarında geziyor. Stok soğutucu ile 55-60 dereceleri buluyordu tarayıcıda dahi.
Evet öyle. Tarayıcı açıyorum bir işlem yaparken stok fan hızlanıyor. Değiştirmek şart. Teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…