Şöyle bir sistem buldum üzerine artı olarak 5-6k lira civarı monitör alacağım. Sizce sistem darboğaz yapar mı veya ısınma sorunu olur mu?
Özellikle yeni nesil oyunlarda performansı ne olur?
Şöyle bir sistem buldum üzerine artı olarak 5-6k lira civarı monitör alacağım. Sizce sistem darboğaz yapar mı veya ısınma sorunu olur mu?
GAMING-7800XT sistem tavsiyesi AMD Ryzen 5 7600X TRAY ve ASUS RX 7800 XT ekran kartı ile üst seviye oyun deneyimi için tasarlandı.
www.gaming.gen.tr
İyzico ile ödeme yaparsan ve ilk ödemem ise 500TL+ iade alırsın, ilk değilsede yine guzdl bir miktar iade alırsın.(Kampanyaya göre 20k+ için 1k iade var ama ilk 1500 kişiye özel, hala iade varsa 1k+ iade alma ihtimalin var)
Monitör olarak bu ikisinden birini alman iyi olacaktır:
GAMING-7800XT sistem tavsiyesi AMD Ryzen 5 7600X TRAY ve ASUS RX 7800 XT ekran kartı ile üst seviye oyun deneyimi için tasarlandı.
www.gaming.gen.tr
İyzico ile ödeme yaparsan ve ilk ödemem ise 500TL+ iade alırsın, ilk değilse de yine guzdl bir miktar iade alırsın.(kampanyaya göre 20k+ için 1K iade var ama ilk 1500 kişiye özel, hala iade varsa 1k+ iade alma ihtimalin var)
Monitör olarak bu ikisinden birini alman iyi olacaktır: