AMD R7 240 350W PSU Yeterliliği ve Yüksekliği

Örneğin yüksek sistem gereken bir oyunu kaç fps ile oynuyorsunuz ? bende o karttan almayı düşünüyorumda
Battlefield 3 High ayarlarda kasmadan oynuyorum. Ultra ayarlarda kasmalar başlıyor. 2Gb ram olduğundan kaynaklanıyor da olabilir. E6600 pentium işlemcide cabası. ETS 2 %200 civarının üstüne çıkınca kasmalar başlıyor. Outlast en yüksek ayarlarda hiç bir problem yok. Tam F/P ürünü bence. Ama eğer bütçen elveriyorsa kesinlikle R7 250 GDDR5 1Gb almalısın.

Battlefield 3 High ayarlarda kasmadan oynuyorum. Ultra ayarlarda kasmalar başlıyor. 2Gb ram olduğundan kaynaklanıyor da olabilir. E6600 pentium işlemcide cabası. ETS 2 %200 civarının üstüne çıkınca kasmalar başlıyor. Outlast en yüksek ayarlarda hiç bir problem yok. Tam F/P ürünü bence. Ama eğer bütçen elveriyorsa kesinlikle R7 250 GDDR5 1Gb almalısın.

R7 250 Zaten almak istiyorum fakat bayağıdır stok yok ve beklemekte istemiyorum.
Benim sistemim : 4GB DDR3 Ram + İntel Core i3 530 @ İnşallah en iyi verimi alırım :)

Bence almışken R7 250 al. Başka yerlerden temin edebilirsin.
Edit: Yaşadığın yerde bulunan mağazaları kontrol et bazen bulunabiliyor. Olmazsa istersin zamanla o mağazaya getirirler.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı