AMD R7 240 Oyun tavsiyesi

Armannnnsss

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba.

• İşlemci: Intel® Core™ i5-2400 3.10 ghz
  • Ekran kartı: AMD R7 240 2GB
  • İşletim sistemi: Windows 10 Home 64 bit
  • RAM: 8 GB
Bu sistemde oynayabileceğim oyunları söylerseniz çok sevinirim.

Merhaba.

Size önereceğim oyunlar pek fazla sistem istemez ama çok güzel oyunlardır.Oynamadıysanız mutlaka oynamanızı tavsiye ederim

The Walking Dead - Telltale Series

Life is Strange

Mafia 2

Dishonored

My Friend Pedro

Amnesia the Dark Descent

NOT : Başka birşey belirtmediğiniz için zengin hikayeli tek oyunculu(kendi zevkime göre) oyunları yazdım.Eğer sevdiğiniz türleri söylerseniz daha iyi yardımcı olabiliriz.

Merhaba.

Size önereceğim oyunlar pek fazla sistem istemez ama çok güzel oyunlardır.Oynamadıysanız mutlaka oynamanızı tavsiye ederim

Life is Strange

Mafia 2

Dishonored

My Friend Pedro

Amnesia the Dark Descent

NOT : Başka birşey belirtmediğiniz için zengin hikayeli tek oyunculu(kendi zevkime göre) oyunları yazdım.Eğer sevdiğiniz türleri söylerseniz daha iyi yardımcı olabiliriz.
Önerilerin için teşekkürler.Fps tarzı oyunları oynuyorum daha çok açık dünya hikayesi sağlam oyunlar tercih ediyorum genellikte. Ayrıca korku oyunları tabikide :)

Merhaba.

Life is Strange

Mafia 2

Dishonored

My Friend Pedro

Amnesia the Dark Descent

My Friend Pedro ve Dishonored gerçekten güzel oyunlarmış. Mafia 2 de çok sağlam oyundur 2 oyununu da bitirmiştim :D.
GTA V, Max Payne serisi, FEAR serisi, Just Cause serisi olabilir.
Cevabın için teşekkürler gta 5 i ps4 de bitirmiştim :D max payne düşünüyorum.
Merhaba.

Life is Strange

Mafia 2

Dishonored

My Friend Pedro

Amnesia the Dark Descent

Önerileriniz için gerçekten teşekkürler :D. Dishonored bağımlısı oldum dün geceden beri oynuyorum oyun gerçekten mükemmel hikayesi olsun mekaniği olsun. 2. oyununu da kesinlikle oynayacağım :)

Son düzenleme:
B
Merhaba.

Life is Strange

Mafia 2

Dishonored

My Friend Pedro

Amnesia the Dark Descent

Bu tavsiye ettiğiniz oyunların hiç birini oynamadım. Güzel mi?

B

Bu tavsiye ettiğiniz oyunların hiç birini oynamadım. Güzel mi?

Size şöyle söyleyeyim, The Walking Dead ve Life is Strange birer başyapıttır. Seçimlerinize göre hikaye şekillenir ve ikisi de çok etkileyici yapımlardır. My Friend Pedro ara sıra oynamalık mantığı basit bir oyundur ama o da çok güzeldir. Amnesia the Dark Descent korku oyunudur, aranız yoksa tavsiye etmem :) . Ama hikayesi oldukça iyi ve güzel bir oyundur. Dishonored ve Mafia 2 de çok güzel oyunlardır. Hepsini de oynayabilirsiniz :) .

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı