AMD R7 250 2gb 128 bitt sapphire crossfire yapılır mı ?

xMithrandir

Megapat
Yer
Düzce
Arkadaşlar benim elimde amd r7 250 2gb 128 bitt ekran kartı var ben bundan bir tane daha alsam crossfire yapabilir miyim ? Anakartım msi 990fxa-gd65.

Anakartta slot varsa neden olmasın ama tek ve güçlü bir kart her zaman için daha iyidir. Çoğu oyun SLI desteklemiyor.

Anakartta slot var bir şey öğrenmek istiyorum crossfire yapmak için bu ekran kartına bir şey takmak gerekiyor mu ?

R7 250 CrossfireX yapılmaz diye biliyorum.Kartın üstünde köprü pinleri mevcut mu?

Apularla yapılır fakat köprü olmadan olmaz.Tabi yeni seri kartlar artık pci express veriyolu kullanıyor fakat sizin kartınızda bu teknoloji mevcut değil.

Apularla yapılır fakat köprü olmadan olmaz.Tabi yeni seri kartlar artık pci express veriyolu kullanıyor fakat sizin kartınızda bu teknoloji mevcut değil.
Sitesinde AMD CrossFireX™ Multi-GPU Technology falan yazıyor onun için sordum ama sadece apularla yapılıyorsa da benim işime yaramaz.

@xMithrandir APU'larla yapılan işlem DUAL GRAPHİCS olarak geçiyor kartınızda CrossFire yapılıyor olması gerekli

@xMithrandir APU'larla yapılan işlem DUAL GRAPHİCS olarak geçiyor kartınızda CrossFire yapılıyor olması gerekli
Recep abinin youtube'ye attığı son video var r9 290 2 adet ekran kartını crossfire yapıyor onlarda da köprü pinleri yok yani ben göremedim sadece slotlara takıyordu onun için sordum.

Benim dediğim konuda buydu. Yeni kartlarda köprü yetmediği için pci express veriyolunu kullanan bir teknoloji geliştirmişler ama bu özellik kartın içinde olması gerekiyor ve yeni kartlarda var bu özellik malesef.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…