AMD R7 250 ile CS:GO'da 30 FPS Almak

ım_not_enough

Decapat
Bilgisayar özelliklerim;

Screenshot_20.png

İşlemcim kötü olabilir ama bu kadar kötü olması normal değil, CS:GO oynarken sürekli kasmalar vs. oluyor. Ne yapabilirim? İstediğiniz başka ekran görüntüsü olursa atarım.

Son düzenleyen: Moderatör:
İslemcin APU kendi grafik birimini mi kullaniyor acaba diyecektim ama sag uste ekran kartina birincil yaziyor. Acaba ozellik falan atadiysan eger CS GO actiginda APU grafik birimine gecmedigine emin ol.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende R7 240 var. 200 FPS aşağısı almıyorum, en düşük ayarlar 1024:768, veya 1360:768 miydi öyle bir şeydi.
R7 240 İle Gta 5 oynayanlar bile var, moralim bozuldu ya
İslemcin apu kendi grafik birimini mi kullaniyor acaba diyecektim ama sag uste ekran kartina birincil yaziyor.acaba ozellik falan atadiysan eger cs go actiginda apu grafik birimine gecmedigine emin ol
Onu nasıl anlayabilirim?

Ben 2duo E 7200 ile 60 fps alıyordum arkada Google falan açık değil diğilmi. Vpn gibi bazı uzantılarda Google görev yöneticisinde açık oluyor açıksa kapatın

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı