AMD R7 250 ve E6700 Performansı

Karakayabar

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Ben Recep abinin ve Ali abini ekran kartı videolarıni izledim ve oyun hastasıyım desem yeridir. Benim PC de eski ve yeni bi ekran kartı almaya karar verdim. Bütçeme uygun ekran karı olarakta amd r 7 250 aldım. Almadan önce recep abinin videosunu izledim ve orda testlerde FPS 40-45'in altına düşmüyordu. Ben de aynı performansı vermiyor benim eski ekran kartım amd hd 5450 vardı o ekran kartında da GTA 5 acıyordu. Ama FPS 15-20 miydi r7 250 de pek bi farkı yok ne yapmam lazım ? Sitemim söyle:
  • İşlemci. İntel pentium E6700 3.20 hz
  • Ekran karı AMD R7 250
  • Ram 2+2 4 GB de RAM var
Ne yapmalıyım ekran kartını GTA 5 icin aldım ama umduğumu bulamadım. Ne yapmam gerek veya neyi yükseltmek gerek? Acaba işlemcide mi sorun? Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Abi öncelikle mesajıma cevap verdigin için cok tesekkur ederim. Abi baktım cpu yüzde yüz oluyor FPS düşüyor. Diger oyunlarda oluyor far cry 3 donma olmuyordu şimdi donuyor. FPS yükselince dar boğaz oluyor galiba ne yapmalıyım abi?

Recep abi bi care

Son düzenleyen: Moderatör:
Recep abi araştırdım intel core dual 2 q9550 almaya karar verdim bir iki güne elime geçer işlemciyi takarken sadece eski işlemciyi cıkarıp yenisini takıp termal macunu sürüp diyer billeşenleri takmam yeterlimi direk pc açıkırımi teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…